Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

БИГ процес контрол ЕООД

БИГ процес контрол ЕООД

www.bigprocont.com

БИГ процес контрол ЕООД е българска компания, развиваща дейност в областта на измервателната техника и автоматизацията на производствени процеси. Тя е основана от доказани специалисти с дългогодишен опит в сферата на КиП и А.

 

Фирмата е официален представител за България на водещия немски производител на температурни датчици (термодвойки и термосъпротивления) – Günther, както и на доказаната италианска компания за производство на техника за автоматизация Gefran.

 

В продуктовото портфолио на компанията е включен богат набор от изделия за електрическо измерване на температура, налягане, измерване и сигнализация на ниво, разход, измерване на влажност, скорост на въздух, въглероден диоксид, микропроцесорни регулатори, включително и профилни, регистратори и индикатори, аналитична техника за течности, мехатронно измерване на температура, изпълнителни органи за управление на електрически товари и др. В партньорство с фирмите Технауел ЕООД и ПиКонтрол ЕООД, и като допълнение към продуктовата програма, се предлагат и изделия на известни производители като Honeywell, Detcon, Oldham и Simtronics (газдетектори), Flowserve (регулираща арматура), Metrix (измерване на вибрации), Seneca (системи за събиране и оценка на данни и автоматизация). Тази богата палитра от продукти и свързаните с тях услуги дават възможност за реализиране на комплексни решения в индустриалната автоматизация. 

 

В областта на инженеринговата дейност БИГ процес контрол ЕООД партнира с фирма Мега Инженеринг ООД, Хасково. Споразумението за извършване на сервизна дейност с фирмата спомага за бързото и качествено извънгаранционно обслужване при необходимост от ремонт, както и настройка и пуск на отделни уреди или цели системи.

БИГ процес контрол ЕООД

Адрес: София 1700 ул. „Йордан Стубел“ 11А, офис 6

Телефон: 0888 392 162

E-mail: big_procont@abv.bgoffice@bigprocont.com

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6