Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

БИБУС България ООД

БИБУС България ООД

http://www.bibus.bg

БИБУС България ООД е българо-швейцарска компания с предмет на дейност търговия с продукти и технологии в областта на опазване на околната среда и водите. През 2010 г. фирмата разширява дейността си с продуктовите направления: хидравлика, пневматика и мехатроника.

 

Това има стратегическо значение за БИБУС България ООД, тъй като допринася за задоволяване на потребностите на българската индустрия чрез компетентни решения в областта на технологиите, ремонта, инженеринга и доставките на оборудване. Компанията предлага изделията  на редица водещи производители, в т.ч.:

  - В областта на хидравликата: Danfoss, Comatrol, SUN Hydraulics, ASA Hydraulik, Argo-Hytos, Kawasaki, Daikin, Stauff, Hydrotechnik, Buhler Technologies, Duplomatic Oleodinamica;

 - В областта на мехатрониката: Altra, Bansbach, EZ-Wheel, item, Thomson, Suco, Sindby, Rossi, Rollon, Ringfeder, Kollmorgen;

 - В областта на пневматиката: Piab, ACE, Boschiert, CKD, Modec, Airtac;

 - В областта на опазването на околната среда: Secoh, Jager, Bonnel, FPZ, Yamada.

 

Като част от швейцарския холдинг BIBUS Group, дружеството стриктно се придържа към мотото: „Подкрепяме Вашия успех”, от което проличават и намеренията за тясно сътрудничество с клиентите. Съчетанието от знанията за потребностите на българския пазар, опита и развитата вътрешнофирмена структура, превръща БИБУС България ООД в полезен, компетентен и стабилен партньор.

БИБУС България ООД

Адрес: София 1574,бул. "Проф. Цветан Лазаров" 2

Телефон: 02/971 98 08

E-mail: info@bibus.bg

Партньори

Промоционални предложения от БИБУС България ООД

  • Планетарни редуктори и мотор – редуктори от Rossi

   Планетарни редуктори и мотор – редуктори от Rossi

   Постигнете гъвкавост в индустриалното производство и управление на продукцията с планетарните и мотор – редуктори Rossi. Свържете се с БИБУС България и заявете Вашата поръчка за изделията, подходящи на Вашето производство.

   Промоцията е валидна

   от 07.03.2023 г. до 30.06.2023 г.

Браншът In Brief

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6