Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Бетелгиус ООД

Бетелгиус ООД

https://betelgeus.com/bg/

Бетелгиус ООД е водеща българска компания, специализирана в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти. Да осъзнаеш принципите на успеха се превръща в необходимост, когато си част от бързоразвиващия се и динамичен пазар на продукти и услуги. С амбицията да представя иновативни решения, да генерира идеи, да подтиква към активност, фирма Бетелгиус вече 26 години е партньор на бизнеса и има реализирани повече от 1000 проекта и над 4500 клиенти и партньори.

 

Маркиране и продуктовата идентификация

 

При съвременните изисквания е необходимо да има маркировка и продуктова идентификация по цялата производствена линия. В тази връзка Бетелгиус предлага най-разнообразни решения за продуктова идентификация, базирани на последните технологии и методи за маркиране и кодиране, в т.ч. индустриални лазерни принтери, индустриални мастилено-струйни принтери, термо-трансферни принтери, лазери за гравиране и маркиране, принтер-апликатори за етикети, термални принтери и др.

 

Етикетиране и баркод системи

 

Решенията за етикетиране и баркод системи, които предлага компанията, са базирани на дългогодишния й опит в тази област и са резултат от близка съвместна работа с нейните партньори, както и внимателното изследване на нуждите и потребностите на клиентите. Те включват принтери за етикети, апликатори и принтер-апликтори на етикети, индустриални етикетиращи машини и системи, баркод скенери, баркод терминали и мобилни компютри, софтуерни решения и висококачествени консумативи – самозалепващи хартиени и специални етикети (напечатани и бели), термотрансферни ленти и др.

 

Опаковъчни машини и решения

 

Повече от 25 години Бетелгиус доставя модерни решения за опаковъчните процеси в края на линията. Те покриват всички индустриални производства – от прости машини и инструменти за чембероване, затваряне на продуктите в кашони и опаковане на палети със стреч фолио, до сложни конвейерни системи и роботизирани линии за автоматична обработка на кашоните, тяхното палетизиране и последваща обработка на палетите.

 

Системи за машинно зрение и разпознаване

 

Системите за машинно зрение, които дружеството предоставя на пазара у нас, обхващат всички индустриални приложения, при които е необходимо да се осигури прецизно и надеждно управление на производствени процеси и машини, посредством улавянето и обработка на изображения. Продуктовата гама включва хардуерни и софтуерни решения, покриващи широка гама от приложения и бюджетни изисквания – от смарт камери до комплексни визуални системи.

Бетелгиус ООД

Централен офис

Адрес: София 1186, кв. Герман, ул. „Манастирска воденица“ 1

Телефон: 02/809 01 21, 0896 689 977, 0895 443 899, 0898 440 207
Е-mail: sales@betelgeus.com

 

Централен сервиз
Телефон: 02/809 01 37, 0898 653 136

Е-mail: support@betelgeus.com

 

Варна, Шумен
Телефон: 0894 473 247 – инж. Иван Миланов
Е-mail: varna@betelgeus.com

 

Пловдив
Адрес: бул. „Кн. Мария Луиза“ 68

Телефон: 0893 483 688; 032/66 59 99 – инж. Васил Маринов
Е-mail: sales@betelgeus.com

 

Велико Търново, Търговище, Русе, Разград, Добрич, Силистра
Телефон: 0895 443 898

Е-mail: sales@betelgeus.com

Партньори

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6