Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Белимо България ООД

Белимо България ООД

http://www.belimo-bg.com/bg/

Белимо България ООД предлага на българския пазар техника и технически решения на водещия швейцарски производител Belimo Automation.

 

Фирмата е специализирана в производството на средства за автоматизация на отоплителни, климатични и вентилационни системи, в т.ч. изпълнителни механизми за въздушни клапи и жалузийни решетки; задвижвания за противопожарни и противодимни клапи, съоръжения за пожароизвестителни системи и др.

 

Портфолиото от предлагани продукти от Белимо България включва още изпълнителни механизми за изграждане на системи за позоново регулиране на потока въздух; еx – изпълнителни механизми; сферични и седлови, дву- и трипътни вентили с ел. задвижване за регулиране на течности и газове, бътерфлай клапи с ел. задвижване, контролери, датчици.

Белимо България ООД

Адрес: София1612, ж.к. "Лагера", ул "Балчик" 6 (вход от ул. "Балканджи Йово")

Телефон: 02/952 34 70; 02/952 34 71

E-mail: Belimo@belimo.bg

Браншът In Brief

 • Завод за фотоволтаични модули ще бъде изграден в Ямбол

  В Ямбол, България, ще бъде изграден завод за производство на фотоволтаични модули, научи Борса.bg от BalkanЕngineer.com. Инвестицията е в размер на 6.5 млн. евро, а строителството ще стартира през април догодина. Заводът се очаква да заработи до края на 2023 г.

 • Управителят на Геотхемин инж. Цоло Вутов получи важно отличие

  На тържествена церемония проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на групата Геотехмин, получи наградата „Подкрепа за млади таланти“ на в-к „Стандарт“, научи Борса.bg от компанията. Събитието бе предшествано от форум на тема „Бранд България. Докосни Чудесата".

 • ВЕИ секторът у нас постигна рекорден ръст на печалбата през 2021

  Секторът на възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) в България отбеляза рекорден ръст на нетната печалбата през 2021 г., достигайки ниво от 284.5 млн. евро, сочи ежегодния анализ на индустрията, изготвен от SeeNews и Адвокатско дружество „Гугушев и партньори”.

 • Garanti BBVA ще финансира инвестиции в зелени жилища в Румъния

  Румънската банка Garanti BBVA подписа споразумение за заем от 40 милиона евро с Международната финансова корпорация (IFC), член на Групата на Световната банка, с цел финансиране на инвестиции в зелени жилища, с което да допринесе за съвместните усилия.

 • ЕС ускорява одобрението на проекти за енергийни източници

  Европейският съюз (ЕС) ще ускори процеса на издаване на разрешения за проекти за енергия от възобновяеми източници, научи Борса.bg. По-този начин се въвеждат спешни и целенасочени мерки за конкретни технологии и проекти които имат най-голям потенциал за бързо внедряване.

 • Luxoft открива център за развитие в Сърбия и ще наеме 2000 души

  Технологичната компания Luxoft, със седалище в Швейцария, откри център за развитие в Белград, Сърбия, където има за цел да наеме над 2000 души до края на 2023 г., научи Борса.bg от Balkanengineer.com. Luxoft създава софтуерни решения.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6