Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Балкан Сървисис ООД

Балкан Сървисис ООД

https://www.balkanservices.com/

Balkan Services е консултантска IT компания, която помага на утвърдени организации да изберат точното за тях софтуерно решение и да го внедрят възможно най-бързо, ефективно и гладко. Компанията е доверен партньор за дигитализация на над 320 организации и официален партньор на водещи международни софтуерни компании като Qlik, Oracle NetSuite, LucaNet AG, AMANA, SoftOne Technologies, Microsoft.

 

От създаването си през 2006 г. Balkan Services има завършени успешно над 660 проекта за внедряване на бизнес софтуер като Business Intelligence системи, ERP, софтуер за финансово управление (FPM), решения за финансово оповестяване и XBRL. Също така компанията предоставя цялостна IT поддръжка и решения за IT сигурност.

 

Клиенти на Balkan Services са предимно средни и големи компании от водещи индустрии, фокусирани върху разрастването си в чужбина, както и световни компании с дейност в България. Компанията определя като най-големи постижения успехите и удовлетвореността на своите клиенти – според последно проучване 97% от тях са удовлетворени от съвместната работа. 

 

Характерно за начина на работа в Balkan Services е хората от екипа винаги да дават най-доброто от себе си, да се стремят да надхвърлят очакванията на клиентите си и техните собствени. Мечтаят всеки техен проект и името Balkan Services да бъдат еталон за качество на световно ниво. Екипът на компанията е изграден от изключителни хора със задълбочена експертиза, обединени от общи ценности и желание за личен принос. Споделят за стремежа си да се обграждат с интелигентни, мотивирани и инициативни хора, които обичат работата си и виждат смисъл в нея.

 

Присъединявайки се към енергичния и сплотен екип на Balkan Services, можете да претворявате идеите си в работещи решения за бизнеса, да участвате в разнообразни и предизвикателни проекти за водещи компании. Ако искате да работите в приятелска атмосфера, в която се ценят отзивчивостта, откритостта и смеха, разгледайте свободните позиции на ИТ компанията.

Балкан Сървисис ООД

Адрес: София 1000, ул. „Екзарх Йосиф“ 31
Телефон: 02/980 95 99
E-mail: info@balkanservices.com

Партньори

Обяви за работа от Балкан Сървисис ООД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6