Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

АР Комерс ЕООД

АР Комерс ЕООД

https://www.cimstone.bg/bg

АР Комерс ЕООД е българско търговско дружество, специализирано в дистрибуцията на световно призната марка в производството на композитен кварцов камък Çimstone (Чимстоун).

 

Çimstone е материал с доказано качество, твърдост, надеждност и красота, разработен по утвърдената италианска технология Breton. Той намира приложение при облицовката на различни повърхности – от кухненски плотове и подове на бани, до стълби и фасади в жилищни и обществени сгради и здравни заведения.

 

Компанията Çimstone е основана в Измир, Турция, през 1996 г. Тя е първата и единствената в страната, която стартира производството на технически камък по италианската система. Базираният на кварц и смола композитен материал бързо успява да се наложи като алтернатива на естествения камък и се превръща в предпочитания избор сред потребителите заради своите ненадминати качества, богатата палитра от цветове и текстури и възможността да удовлетвори и най-дръзките дизайнерски виждания. 

 

Като най-високо оценени сред световно утвърдените производители на композитен кварцов камък, продуктите Çimstone са сертифицирани съгласно международния стандарт за управление на качеството TS EN ISO 9001:2015. Съчетавайки красотата на естествения камък, изключителната здравина на кварца и неговите антибактериални свойства, Çimstone предоставя на клиентите стилен и елегантен дизайн, лесни за поддръжка, издръжливи и устойчиви повърхнини – на практика непокътнато във времето, вечно решение от интериора на всяка модерна кухня и баня.

АР Комерс ЕООД

Адрес: София 1404, ул. Луи Айер 2, етаж 4, офис 3

Телефон: 0888 959 843

E-mail: info@cimstone.bg

Браншът In Brief

 • Пускат през септември движението в тунел „Железница“

  През септември т.г. ще бъде пуснато двупосочно движението в новия тунел „Железница“ на АМ „Струма“ и в целия участък от Благоевград до Симитли, съобщиха от пресцентъра на МС. Съоръжението е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.

 • Белград с планове за зелен град и устойчива енергия

  В сръбската столица Белград бяха представени Планове за действие за зелен град и устойчива енергия и климат. Кметът на града Зоран Радойчич подчерта, че и в двата документа са представени инвестиционни проекти на стойност от 5.2 млрд. евро за период от 10 г.

 • БАВ организира фотоконкурс, посветен на водата

  Българската асоциация по водите обявяви фотоконкурс на тема „Водата“. Артистичната надпревара стартира на 1 март 2021 г. и се организира в рамките на ежегодното събитие на БАВ „Седмица на водата“, 2021 г., което се провежда по случай Световния ден на водата.

 • Schneider Electric и Фондация „ДА“ подкрепят семейства в нужда

  Фабриката на Schneider Electric в Пловдив стана основен партньор на проект на фондация „ДА“. Той е финансиран от компанията и цели осигуряването на грижи за жертвите на домашно насилие и самотните майки в региона на Пловдив.

 • Продължават преговорите за новия завод на Nidec в Сърбия

  Продължават преговорите с представители на японската компания Nidec за инвестициите на дружеството в гр. Нови Сад, Сърбия. Потенциалните локации за бъдещото производствено съоръжение на Nidec бяха обсъдени с кмета на Нови Сад Милош Вучевич.

 • Chaos Group разширява продуктите и услугите си

  Фирмата обновява своето портфолио от продукти и услуги и цели да предостави цялостни решения за работа на дизайнерите и 3D артистите. Chaos Group променя и своята бранд идентичност, като вече ще оперира под името Chaos.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6