Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Амекс България ЕООД

Амекс България ЕООД

https://www.amex-lab.bg/

Амекс България е компания, която развива своята дейност на българския пазар от 1989 г. като клон на Amex – Виена. Дружеството е специализирано в доставката на лабораторно оборудване и консумативи за научни, индустриални и медицински лаборатории. Българската фирма предлага също много голямо разнообразие от измервателни и научни прибори за изследване на суровини и хранителни продукти, тестове и апаратура за експресна диагностика, както и консумативи, стъклария, пластмасови съдове за еднократна употреба, химикали и реактиви.

 

Като изключителен представител за България на Cole-Parmer и Masterflex, Амекс България предлага широка гама от продукти за обработка и анализ на течности и помпени системи. Българската компания е и дългогодишен партньор и представител на:

 

 - Adam Equipment – водещ световен производител на цифрови везни;

 - Nalgene – пластмасови изделия, разработени за лабораторни приложения;

 - Labconco – доставчик на решения за лабораторна безопасност и вентилация;

 - Kern – доказан немски производител и дистрибутор на прецизни везни и измервателни уреди.

Амекс България ЕООД

Адрес: София 1303, бул. „Ал. Стамболийски“ № 147-А

Телефон: 02/920 06 63, 02/217 198

Факс: 02/920 04 46

E-mail: office@amex-bulgaria.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Къде се намира Македония по отношение на цифровизацията?

  Основни фактори за развиване на цифровото бъдеще на страната биват готовността на държавата и компаниите, фокусирани върху инвестициите в този сектор, както и информираността на гражданите да използват подобни услуги.

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6