Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Алмекс-БГ ООД

Алмекс-БГ ООД

http://www.almex-bg.com/

Алмекс-БГ ООД е сред най-утвърдените български фирми в областта на помпените системи за пречистване на отпадни води, за отводняване и за индустриално приложение. Основната дейност на компанията е доставка, монтаж, поддръжка и ремонт на оборудване за пречистване на отпадъчни и питейни води, шламове, утайки и др. 

 

Алмекс-БГ е изключителен представител за България на водещата шведска компания Xylem Water Solutions AB, собственик на марките Flygt, Wedeco, Sanitaire, Godwin, Leoplod и др. От 2003 г. Алмекс-БГ получава правата на единствения дистрибутор за България на ITT Flygt, лидер при проектирането и създаването на интелигентни системи за контрол във ВиК сектора, в производството на водни помпи, дренажни системи, смесители и др. 

 

Продуктовата гама, предлагана от Алмекс-БГ на българския пазар, включва: потапящи, дренажни, канални, сондажни помпи, миксери, шламови помпи, системи за UV и озонова дезинфекция, аерационни системи, филтри за питейни пречиствателни станции, оборудване за пречиствателни станции на отпадни води. Продуктите намират широко приложение в промишлеността и в изграждането на пречиствателни станции и съоръжения.

Алмекс-БГ ООД

Адрес: Пловдив 4003, ул. „Константин Величков” 11

Телефон: 032/622 825, 0888 233 398, 0886 552 593

E-mail: jordanov@almex-bg.comoffice@almex-bg.com

 

Партньори

Браншът In Brief

 • Демокрация и цифровизация – тема на Freja Forum 2019 в Македония

  Между 8 и 10 ноември 2019 г. се проведе 13-ото издание на Freja Forum в гр. Скопие, Северна Македония, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Основна тема на събитието бе демокрацията и справедливото цифрово бъдеще.

 • Заводът на Schneider Electric със сертификат за Smart Factory

  Заводът на Schneider Electric в гр. Пловдив получи международен сертификат, с който официално става Smart Factory, съобщиха за Борса.bg от компанията. Така заводът на фирмата e първият с подобно отличие на територията на Източна Европа.

 • България и Сърбия предвиждат фонд за малки и средни предприятия

  Специален фонд ще подпомага дейността и развитието на малки и средни предприятия в граничните области на България и Сърбия през бъдещия програмен период 2021-2027 г. Дружествата ще могат да получават безвъзмездно финансиране.

 • Мениджър на Теси ще бъде лектор на Cloud Sofia Summit

  Анита Стоянова, продуктов мениджър направление „Електрически бойлери“ в Теси, ще бъде специален гост-лектор на деветото издание на Cloud Sofia Summit. Събитието ще се състои на 20 ноември 2019 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, научи Борса.bg от фирмата.

 • Сърбия ще разработва платформа за изкуствен интелект с Huawei

  Сръбското правителство подписа Меморандум за разбирателство с китайската мултинационална технологична компания Huawei за разработването на платформа за изкуствен интелект, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 • United Group придобива българския телеком оператор Vivacom

  Водещата телекомуникационна и медийна компания в Югоизточна Европа United Group подписа договор за придобиването на най-големия български оператор Vivacom, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Сделката е на стойност 1.2 млрд. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6