Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Алмекс-БГ ООД

Алмекс-БГ ООД

http://www.almex-bg.com/

Алмекс-БГ ООД е сред най-утвърдените български фирми в областта на помпените системи за пречистване на отпадни води, за отводняване и за индустриално приложение. Основната дейност на компанията е доставка, монтаж, поддръжка и ремонт на оборудване за пречистване на отпадъчни и питейни води, шламове, утайки и др. 

 

Алмекс-БГ е изключителен представител за България на водещата шведска компания Xylem Water Solutions AB, собственик на марките Flygt, Wedeco, Sanitaire, Godwin, Leoplod и др. От 2003 г. Алмекс-БГ получава правата на единствения дистрибутор за България на ITT Flygt, лидер при проектирането и създаването на интелигентни системи за контрол във ВиК сектора, в производството на водни помпи, дренажни системи, смесители и др. 

 

Продуктовата гама, предлагана от Алмекс-БГ на българския пазар, включва: потапящи, дренажни, канални, сондажни помпи, миксери, шламови помпи, системи за UV и озонова дезинфекция, аерационни системи, филтри за питейни пречиствателни станции, оборудване за пречиствателни станции на отпадни води. Продуктите намират широко приложение в промишлеността и в изграждането на пречиствателни станции и съоръжения.

Алмекс-БГ ООД

Адрес: Пловдив 4003, ул. „Константин Величков” 11

Телефон: 032/622 825, 0888 233 398, 0886 552 593

E-mail: jordanov@almex-bg.comoffice@almex-bg.com

 

Партньори

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6