Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Алвекта ООД

Алвекта ООД

https://alvecta.com/

Алвекта е българско дружество, което разработва интернет-базирани информационни услуги в областта на организацията на работните процеси. Компанията предлага собствено SaaS решение за индустриални предприятия, което представлява организационна информационна технология за пресъздаване на процесите в предприятието в единна платформа. Базирано е върху концепцията Мениджмънт на индустриалния потенциал.

 

Информационната технология Vector, продукт на Алвекта, обезпечава интегрирано информационно покритие на оборотния, разходния, инвестиционния и финансовия потоци в индустриалното предприятие. Чрез Vector се постига реално управление на процесите:

 

 - Управление на Продажбите;

 - Управление на Производството;

 - Управление на Доставките;

 - Управление на Финансите;

 - Управление на Технологичната среда.

 

Чрез информационната технология на Alvecta – Vector, във всяко индустриално предприятие успешно могат да се реализират управление на перспективите, прагматичен модел на управление с динамично изграждане на планове, както и отчети и преодоляване на недопустими отклонения.

 

Други възможности на технологията Vector са моделиране на взаимоотношения с партньори, управление на инженерната разработка, разпределение на процесни и информационни отговорности, документално покритие на процесите до нивото на операциите, проследимост на управляемите обекти, проследимост на труда, проследимост на капацитета и др. 

Алвекта ООД

Адрес: София, бул. „Цариградско шосе“ 133, БИЦ-ИЗОТ, офис 244

E-mail: alvecta@alvecta.com

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6