Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Активити Аутомейшън ЕООД

Активити Аутомейшън ЕООД

http://activityauto.com

Активити Аутомейшън ЕООД е търговско дружество с предмет на дейност доставка и монтаж на индустриално оборудване за механизирано заваряване, рязане и огъване на метали. За все още кратката си история, компанията е успяла да се утвърди на българския пазар и вече заема престижно място сред големите доставчици на оборудване за българската индустрия. 

 

Богатата продуктова гама на фирмата включва специализирани машини и линии за механизирано, автоматизирано и роботизирано заваряване; системи за плазмено, лазерно и водно рязане; машини за огъване на тръби и листове, крайцване, шлайфане, полиране и мн. др.  

 

Сред основните цели на компанията са стремеж към осигуряване на иновативни технологии, технически решения и високо качество на предлаганото оборудване, както и професионален сервиз, доставка на резервни части и консумативи за цялото оборудване, което фирмата предлага у нас. 

 

Активити Аутомейшън ЕООД е в партньорски взаимоотношения с множество доказани производители, сред които Orbitec, Miller, FamatecMecomeFaccinBiko, Waterjet Corporation, Otto Arc и мн. др.

Активити Аутомейшън ЕООД

Адрес: София 1606, ул. Лайош Кошут № 9, ап. 19 

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633  

E-mail: office@activityauto.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6