Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Активити Аутомейшън ЕООД

Активити Аутомейшън ЕООД

http://activityauto.com

Активити Аутомейшън ЕООД е търговско дружество с предмет на дейност доставка и монтаж на индустриално оборудване за механизирано заваряване, рязане и огъване на метали. За все още кратката си история, компанията е успяла да се утвърди на българския пазар и вече заема престижно място сред големите доставчици на оборудване за българската индустрия. 

 

Богатата продуктова гама на фирмата включва специализирани машини и линии за механизирано, автоматизирано и роботизирано заваряване; системи за плазмено, лазерно и водно рязане; машини за огъване на тръби и листове, крайцване, шлайфане, полиране и мн. др.  

 

Сред основните цели на компанията са стремеж към осигуряване на иновативни технологии, технически решения и високо качество на предлаганото оборудване, както и професионален сервиз, доставка на резервни части и консумативи за цялото оборудване, което фирмата предлага у нас. 

 

Активити Аутомейшън ЕООД е в партньорски взаимоотношения с множество доказани производители, сред които Orbitec, Miller, FamatecMecomeFaccinBiko, Waterjet Corporation, Otto Arc и мн. др.

Активити Аутомейшън ЕООД

Адрес: София 1606, ул. Лайош Кошут № 9, ап. 19 

Телефон: 02/851 05 92; 0894 303 633  

E-mail: office@activityauto.com

Партньори

Браншът In Brief

 • БДЖ подписа договор на стойност 55.5 млн. лева със Siemens

  Български държавни железници (БДЖ) и Siemens сключиха договор за доставката на 10 нови електрически локомотива на стойност 55.5 млн. лева без ДДС. Това е първата сериозна инвестиция в подновяване на тяговия подвижен състав на компанията от 15 години насам.

 • Jadar Resources откри ценни находища на литий и бор в Сърбия

  Австралийската компания Jadar Resources откри потенциални находища с литий и бор на територията на община Рековац, Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Ценните метали са незаменими при производството на батерии и електрически превозни средства.

 • Българска фирма с умна камера, измерваща телесна температура

  Българската IoT фирма Алтерко Роботикс представи умна камера за дистанционно измерване на телесна температура само за 0.5 s, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Иновацията, наречена MyKi Tcam, се отличава също с точност на работа от +/- 0.3 °C.

 • Русенска фирма инвестира 5.3 млн. лева в преработвателен завод

  Русенската компания Агрола Екоинвест ще инвестира 5.3 млн. лева в завод за преработване на плодове в с. Новград, община Ценово. Предприятието ще разполага с обща площ от 3850 кв.м и ще бъде финансирано по Програмата за развитие на селските райони.

 • Македонската компания TeachHoot с онлайн платформа за обучение

  TeachHoot е една от компаниите, започнали образователната революция на онлайн частните уроци в Северна Македония. Фирмата разработва платформа за изцяло онлайн обучение, помагаща на учениците да намерят най-подходящия учител за тях.

 • Румънската компания Romgaz планира 3.2 млрд. евро инвестиции

  Компанията Romgaz планира да инвестира 3.2 млрд. евро до 2025 г. Сумата ще бъде вложена както в офшорни проекти, така и за производство на природен газ на суша, включително сондажни работи, изграждане на кладенци и наземни технологични инсталации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6