Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Аква Системи ЕООД

Аква Системи ЕООД

http://akva.bg/

Аква Системи ЕООД е българско дружество, специализирано във внос и търговия на едро и пуск в експлоатация на машини и оборудване за инсталации. 

 

Фирмата е директен оторизиран дистрибутор на над 20 водещи компании от Белгия, Дания, Германия, Италия, Франция, Испания, Литва и др. Сред обширното продуктово портфолио на компанията са:

 - Центробежни помпи, циркулационни помпи, потопяеми помпи, помпени групи и системи за чисти и отпадни води, помпено оборудване, бустер системи, противопожарни помпи, дозиращи помпи и дезинфекция, помпи за вода, гликоли, дизелово гориво, запалими горива, adblue и други течностимагнитно куплирани помпи и т.н. на Grundfos, Piusi, Sager+Mack;

 - Широка гама филтри и филтриращи системи за вода; UV дезинфекция на вода и въздух; омекотяване и обработка на вода; системи срещу котлен камък, манган и желязо във водата на Cintropur, Erie, Atlas Filtri, Euro-Acque, Sita, Dropson;

 - Помпени групи за соларни и отоплителни системи, колектори, хидравлични разединители, управления за контрол на температурата, смесителни и разединителни вентили, разширителни съдове и резервоари на BRV, Sorel Mikroelektronik, MUT Meccanica Tovo, Elbi;

 - Магнет вентили, регулатори на налягане, предпазни клапани, топлинно стопанство, манометри, термометри, трансмитери за налягане на Berluto Armaturen, ELV, WIKA Alexander Wiegand, FARG, Ceme;

 - Богато разнообразие от пластинчати топлообменници, тръбни топлообменници, абсорбери за басейни на Eko-Air, Pahlen, Max Daprà, Oku Obermaier, Danfoss;

 - Широк набор от ниворегулатори, елементи за помпени системи, арматури на Mac3, Sferaco, Giacomo Cimberio, Watts;

 - Вентилация и електроотопление, терморегулатори, нитрилни ръкавици, индустриални лепила на Vortice Elettrosociali, Salus Controls, Fantini Cosmi, Black Mamba, Loxeal.

 

Аква Системи разполага с офис на територията на гр. Бургас и екип от висококвалифицирани и обучени специалисти, благодарение на които компанията извършва навременно и качествено клиентско обслужване и консултации в областта на помпите за чисти и отпадъчни води, водоснабдяването, отводняването, нагнетяването, канализацията, помпените станции, бустер системите и др.

Аква Системи ЕООД

Адрес: 8011 Бургас, Меден рудник, бл. 356 (Арена)

Телефон: 056/990 799

E-mail: sales@akva.bg

Партньори

Промоционални предложения от Аква Системи ЕООД

 • 1
 • 2
  • Въздушна завеса Vortice Air Door AD 1500

   Въздушна завеса Vortice Air Door AD 1500

   От Аква Системи се завръщат с ново и неустоимо предложение! За всички вас, въздушна завеса без подгряване Vortice Air Door AD 1500! Задръжте топлия въздух през зимата и студения през лятото. На топ цена!

   Промоцията е валидна

   от 17.05.2019 г. до 30.06.2019 г.
  • Dropson филтриращо кенче

   Dropson филтриращо кенче

   От Аква Системи отново отправят неустоимо предложение! Просто и компактно, полезно и практичнофилтриращото кенче за питейна вода Dropson е на специална цена! Зашеметяващо, нали?

   Промоцията е валидна

   от 15.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Продукти Grundfos с подарък – кенче Dropson

   Продукти Grundfos с подарък – кенче Dropson

   Продължават да „валят” подаръци. Дали заради настъпването на пролетта, не знаем. Важното е, че от Аква Системи правят изненади! Купете продукт Grundfos и грабнете своя подарък!

   Промоцията е валидна

   от 12.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Троен пречиствател за вода Cintropur Trio-UV

   Троен пречиствател за вода Cintropur Trio-UV

   Кристално чиста вода! Да! Аква Системи ще сбъдне и тази ваша мечта! Вземете троен пречиствател за вода Cintropur Trio-UV на цена от 1200 лв.! Осигурете 100% физическа дезинфекция на водата у дома или в офиса!

   Промоцията е валидна

   от 11.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Система против котлен камък Dropson EMI-2500

   Система против котлен камък Dropson EMI-2500

   Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък Dropson EMI-2500 на промо цена от 550 лв.! От фирма Аква Системи.

   Промоцията е валидна

   от 09.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Реверсивен вентилатор Vortice Vario 150/6 AR

   Реверсивен вентилатор Vortice Vario 150/6 AR

   Подобрете качеството на въздуха във вашия дом или офис! С предложението на Аква Системи! Прозоръчен реверсивен вентилатор Vortice Vario 150/6" AR на специална цена!

   Промоцията е валидна

   от 08.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Циркулационни помпи Grundfos Alpha 2L

   Циркулационни помпи Grundfos Alpha 2L

   Не пропускайте своя шанс! Осигурете си отопление от ново поколение! С циркулационните помпи от серията Alpha 2L на Grundfos и специалното предложение на Аква Системи.

   Промоцията е валидна

   от 05.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Филтрираща система за питейна вода Erie Softena POU 1

   Филтрираща система за питейна вода Erie Softena POU 1

   Осигурете си непрекъснат достъп до чиста питейна вода. Без замърсявания, хлор и летливи органични съединения. С филтрираща система Erie Softena POU на атрактивна цена от 189 лв. от Аква Системи

   Промоцията е валидна

   от 05.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
  • Циркулационна помпа Grundfos ALPHA3 25-40 180, модел А

   Циркулационна помпа Grundfos ALPHA3 25-40 180, модел А

   Осигурете си качество и комфорт с промоционалното предложение на Аква Системи! Само сега ALPHA3, най-новата циркулационна помпа за битови нужди на Grundfos, е на специална цена!

   Промоцията е валидна

   от 02.04.2019 г. до 31.05.2019 г.
 • 1
 • 2

Браншът In Brief

 • Етем и Gestamp създават две съвместни предприятия в България

  Етем България и Gestamp North Europe Services получиха одобрение от Европейската комисия и турските органи за защита на конкуренцията за съвместното създаване на две предприятия в България, информираха за Борса.bg от BalkanEnigneer.com.

 • Фесто Производство стана част от Webit Festival

  От 13 до 15 май 2019 г. в гр. София се проведе европейският форум за технически и иновативни върхови постижения – Webit Festival. Един от участниците, които демонстрираха своите технологични новости, бе Фесто Производство, информираха за Борса.bg.

 • MTU Aero Engines ще отвори нов завод в Сърбия

  Немската компания MTU Aero Engines, която се занимава с производството на софтуери, компоненти и двигатели за авиацията, ще отвори нов завод в гр. Стара Пазова, Сърбия. Първоначално в новия завод ще бъдат наети около 450 служители.

 • Milestone Systems отвори нов офис в София

  Софтуерната компания Milestone Systems, която се занимава с разработване на софтуер за видеонаблюдение, замени стария си офис в гр. София с по-голям, научи Борса.bg. В новия офис на Майлстоун Системс България ще работят около 150 служители.

 • Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Румъния

  Немската верига супермаркети Lidl отвори вратите на първия си логистичен център в Източна Румъния, който се намира близо до град Роман, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Новата придобивка на компанията ще обслужва и 50 магазина Lidl в Молдова.

 • Българи купиха Telekom Albania

  Българският бизнесмен Спас Русев и предприемачът Елвин Гури финализираха сделката за покупката на Telekom Albania със заплащане на договорената цена от 50 млн. евро, научи Борса.bg. Telekom Albania e вторият по големина мобилен оператор на Балканите.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6