Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Акватерм ООД

Акватерм ООД

http://www.aquatherm.bg

Акватерм ООД е инженерингов лидер в областта на отоплителната, климатична и вентилационна техника. Дейността на фирмата е насочена към маркетиране и продажба на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения, както и консултиране, проектиране, доставка, монтаж и сервиз на цялостни инсталации и отделни компоненти.

 

Компанията предлага котли, водоохлаждащи агрегати, алуминиеви и  стоманени радиатори, лири за бани,  подови и стенни вентилаторни конвектори,  таванни лъчители, тръби, изолации, подови и соларни системи, вентилационна и климатична техника, изграждане на газови инсталации и пречиствателни станции и др., както и пълен инженеринг и цялостно изграждане на инсталации и системи, съобразени с конкретните нужди на клиента.

 

Дружеството поддържа стабилни и дълготрайни взаимоотношения с множество партньори – водещи компании в областта на отоплителната, вентилационна и климатична техника, сред които: Kampmann, De Dietrich, Viessmann, Daikin, Hitachi, Global, Raab, KME, ATC, Clivet, Gree, Herz, Heimeier, Oventrop и мн. др.

Акватерм ООД

Адрес: гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, п.к. 105

Телефон: 032/680 682, 032/621 760

E-mail: info@aquatherm.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • ACWA Power продаде фотоволтаична централа в България

  ACF Renewable Energy Limited, дъщерно дружество на ACWA Power, финализира продажбата на своя 100-процентов дял в ACWA Power CF Karad PV Park EAD – собственик на фотоволтаичната електроцентрала с мощност 60.4 MWp в с. Караджалово.

 • Ще бъде създадена Агенция за научни изследвания и иновации

  Правителството одобри постановление за създаването на Държавна агенция за научни изследвания и иновации, съобщава Investor.bg. Тя ще разработва и изпълнява политиката по научни изследвания, иновации и трансфер на технологии в България.

 • Компании стартират работа в индустриален парк Марково

  Приключи строителството на първите два обекта в индустриален парк Марково, съобщава Investor.bg. Още пет фирми са в процес на проектиране и изграждане на логистичните си центрове и скоро ще посрещнат своите клиенти и служители.

 • Technosteel строи фабрика в Сърбия

  Италианската компания Technosteel планира да изгради нова производствена база в община Рума, Сърбия. Плановете на компанията са строежът да бъде финализиран през март или април 2021 г. След това Technosteel предвижда изграждането на още три съоръжения до 2023 г.

 • OMV Petrom и Enel X инсталират 10 станции за е-мобили в Румъния

  OMV Petrom и Enel X România ще инсталират 10 станции за бързо зареждане на електрически автомобили в бензиностанциите OMV и Petrom в следващите месеци. Съоръженията ще бъдат разположени в обхват от около 380 km по основните пътища в страната.

 • Progress със сделка за закупуване на Chef

  Софтуерната компания Progress e подписала окончателно споразумение за придобиване на световния лидер в сферата на DevOps и DevSecOps Chef. Сделката възлиза на 220 млн. долара, а процедурата се очаква да бъде финализирана през октомври 2020 г.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6