Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Акватерм ООД

Акватерм ООД

http://www.aquatherm.bg

Акватерм ООД е инженерингов лидер в областта на отоплителната, климатична и вентилационна техника. Дейността на фирмата е насочена към маркетиране и продажба на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения, както и консултиране, проектиране, доставка, монтаж и сервиз на цялостни инсталации и отделни компоненти.

 

Компанията предлага котли, водоохлаждащи агрегати, алуминиеви и  стоманени радиатори, лири за бани,  подови и стенни вентилаторни конвектори,  таванни лъчители, тръби, изолации, подови и соларни системи, вентилационна и климатична техника, изграждане на газови инсталации и пречиствателни станции и др., както и пълен инженеринг и цялостно изграждане на инсталации и системи, съобразени с конкретните нужди на клиента.

 

Дружеството поддържа стабилни и дълготрайни взаимоотношения с множество партньори – водещи компании в областта на отоплителната, вентилационна и климатична техника, сред които: Kampmann, De Dietrich, Viessmann, Daikin, Hitachi, Global, Raab, KME, ATC, Clivet, Gree, Herz, Heimeier, Oventrop и мн. др.

Акватерм ООД

Адрес: гр. Пловдив 4023, ж.к. Тракия, п.к. 105

Телефон: 032/680 682, 032/621 760

E-mail: info@aquatherm.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Aero-East-Europe ще строи завод за самолети в Сърбия

  През март 2020 г., Aero-East-Europe ще започне изграждането на нов завод за производството на самолети в гр. Ягодина, Централна Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Очаква се строителните работи да бъдат завършени за период от две години.

 • Български сервиз за минна техника стана партньор на Rolls-Royce

  Геотрейдинг стана единственият партньор в България на Rolls-Royce Power Systems за продуктите и решенията за минната индустрия с бранда MTU. От няколко години фирмата е системен интегратор на двигателите MTU, произвеждани от британската компания.

 • ВТL Іnduѕtrіеѕ изгражда производствена бaзa в гр. Πлoвдив

  Свeтoвният пpoизвoдитeл нa електронна мeдицинcĸа апаратура ВТL Іnduѕtrіеѕ изгpaждa нова база със завод, складове и aдминиcтpaтивни cгpaди в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg. Инвестицията е в размер на 20 млн. лeвa.

 • Швейцарски производител отваря фабрика за 9 млн. евро в Скопие

  Разработчикът на сензорни решения Baumer откри нова фабрика в Технологична индустриалнa развойнa зонa Скопие 1, Северна Македония. Швейцарската компания планира да инвестира 9 млн. евро в проекта си, който ще бъде осъществен в три фази.

 • С дарение от КонтурГлобал бе обновена зала по механотерапия

  Обновената зала за механотерапия стартира своята дейност в Дома за възрастни хора с физически увреждания в гр. Стара Загора. Залата бе ремонтирана и оборудвана с най-съвременна терапевтична апаратура с дарение от ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3.

 • А1 вече предлага у нас новото поколение SIM карти – eSIM

  Българският мобилен оператор А1 е първият в страната, предлагащ услугата за активиране на eSIM, научи Борса.bg от съобщение на дружеството. Новото поколение SIM карти, които са вградени в смарт устройствата, ще заместват физическите карти.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6