Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Акварор – Бояджиев и синове ООД

Акварор – Бояджиев и синове ООД

https://www.akwaror.com/

Акварор – Бояджиев и синове ООД е водеща българска компания, специализирана в доставка на иновативни ВиК продукти и решения, инженеринг на сградни водопроводни и канализационни инсталации, метрологична проверка и сервиз на водомери и системи за дистанционно отчитане.

 

Дружеството е дългогодишен партньор и дистрибутор за българския пазар на световноутвърдените немски производители във ВиК сектора Sensus Metering Systems, бранд на Xylem, и Poloplast. Фирмата разполага с административна и складова база в гр. София, както и със склад в гр. Велико Търново.

 

Основни направления от дейността на Акварор – Бояджиев и синове са:

 - Доставка и монтаж на Polo-Polymutan водопроводни, канализационни, отоплителни и поливни системи за бита и индустрията, медицината и строителството;

 - Доставка на измервателни уреди и резервни части за тях, в т.ч. крилчати водомери от ½” до 2”; турбинни от DN 40 до DN 800; магнитно-индуктивни от DN 15 до DN 1200; ултразвукови разходомери от DN 20 до DN 200; за температури до 50°C и до 130°C, предназначени както за крайни клиенти, така и за ВиК дружества;

 - Проверка, ремонт и калибриране на водомери;

 - Пломбиране на водомери към инсталацията за гр. София;

 - Системи за дистанционно отчитане на водомери и топломери – за еднофамилни къщи, кооперации, сгради; жилищни, курортни, индустриални комплекси; селищни и междуселищни.

 

С висококачествените, иновативни и гъвкави решения и системи, които предлага у нас, компанията се е доказала като надежден, сигурен и предпочитан партньор в проектирането и изграждането на ВиК инсталации за различни обекти, отговаряйки напълно на нарастващите нужди от по-бързо, лесно и качествено изпълнение.

Акварор – Бояджиев и синове ООД

Адрес: София 1463, ул. „Доспат“ 64 (ъгъла с бул. „Витоша“), ет. 3

Телефон: 0888 130 451, 0884 517 213

E-mail: info@akwaror.com, d.boiadjiew@akwaror.com, v.boiadjiew@akwaror.com

Партньори

Браншът In Brief

 • Българският AWS доставчик HeleCloud става част от SoftwareONE

  Швейцарският доставчик на софтуерни и облачни технологични решения SoftwareONE придоби HeleCloud – партньор на платформата за облачни услуги Amazon Web Services. Така компанията ще разшири свързаните си с AWS услуги в Европа, Близкия изток и Африка.

 • АББ България организира Ден на отворените врати в клон Петрич

  На 18 септември т.г. от 10:30 до 13:00 ч. АББ България, клон Петрич, организира Ден на отворените врати. В рамките на събитието гостите ще могат да разгледат производствената база и да се запознаят с екипа на дружеството. Посетителите ще научат още за отворените работни позиции и за възможностите за кариерно развитие в АББ България.

 • Южнокорейски инвеститори модернизират ТЕЦ „Mintia“ в Румъния

  Инсталацията работи на въглища и е с мощност от 1.285 GW. Към днешна дата топлоелектрическа централа „Mintia“ е трета по големина в страната, но е извън експлоатация поради липсващи разрешителни документи за опазване на околната среда.

 • Сърбия планира модерен железопътен логистичен център в Суботица

  Инвестицията е част от проекта „Inputrans“, който страната разработва в сътрудничество с партньори от Унгария. „Inputrans“ е трансграничен проект, който също предвижда изграждането на бърза железопътна линия между столиците Белград и Будапеща.

 • Северна Македония инвестира в инсталация за плазмена газификация

  Северна Македония планира изграждането на съоръжение за третиране на отпадъци на стойност 327 млн. евро. Избраната технология за третиране на битови отпадъци няма да отделя вредни емисии във въздуха, като същевременно ще генерира и природен газ.

 • Интригуваща събитийна програма предлага MachTech&InnoTech 2021

  На 14 септември 2021 г. стартира специализираното изложение, посветено на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията MachTech&InnoTech 2021. Форумът ще предложи на своите посетители богата съпътстваща програма.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6