Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

АкваКом Електроникс ЕООД

АкваКом Електроникс ЕООД

http://aquacombg.com/

АкваКом Електроникс ЕООД, наследник на Ком Електроникс ООД, е българска инженерингова компания, развиваща дейност основно в областта на водния сектор. Дружеството предлага широка гама от продукти, решения и услуги за индустрията, частния и държавния сектор, в т.ч. контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процесите, оборудване за обработка на питейни и отпадни води и др.

 

Фирмата предлага интегрирано сервизно обслужване на своите продукти и решения, включително ремонтно-техническо обслужване и профилактика; монтаж и настройка; мониторинг и обучение на персонала; консултации и връзки с партньорски организации.

 

Техническите изделия на АкваКом Електроникс имат широк обхват от приложения в сферата на водната и водопречиствателната индустрия, фармацевтичната и химическата индустрия, хранително-вкусовата промишленост, сградната автоматизация, хотелиерството, минната индустрия, специфични технологични процеси и технологии и др.

 

Компанията притежава екип от висококвалифицирани специалисти – инженери-консултанти с богат технологичен опит в сферата на водообработката и други индустриални браншове.

 

АкваКом Електроникс се осланя на 5 основни принципа:

- Отговорност – ангажирани, етични и отговорни действия;

- Качество – на продукти, системи и услуги, гаранция за отлични резултати;

- Безопасност – безопасни условия на работа, опазване на природата;

- Иновативност – новаторски подход към всяка задача;

- Авангардни решения – ефективни и оптимизирани.

АкваКом Електроникс ЕООД

Адрес: София 1592, ул. „Илия Бежков“ 12, ет. 2

Телефон: 0899 773 443

E-mail: aquacom_electronics@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Финансиране от ОПОС за ПИП ще получат шест ВиК дружества

  Министерството на околната среда и водите и Министерството на регионалното развитие и благоустройството сключиха договор за подпомагане регионалното инвестиционно планиране в отрасъл ВиК на стойност 22.8 млн. лева по ОПОС.

 • В Македония се състоя регионална среща за качеството на въздуха

  Представители на правителствата на Северна Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина проведоха регионална конференция за управление на качеството на въздуха на Западните Балкани. Срещата се състоя на 21 ноември в гр. Скопие.

 • Теси бе партньор на кампания за безопасно пътуване на децата

  Теси стана партньор на кампанията „С предпазен колан на задната седалка“, съобщиха за Борса.bg от българската компания. Инициативата е на Община Шумен и се проведе под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев.

 • България ще предостави честоти за 5G мрежа до средата на 2020 г.

  До средата на 2020 г. България ще стартира процедура по предоставяне на честотен ресурс, чрез който мобилните оператори да започнат изграждането на мобилните си 5G мрежи. Това стана ясно по време на първия по рода си форум за внедряването на 5G в страната.

 • Nibe Industrier става собственик на сръбския завод на Gorenje

  Шведският производител на бойлери Nibe Industrier става собственик на завода за домакински уреди на Gorenje в Сърбия. Сумата за сделката не е разкрита. Досега Gorenje присъстваше в Сърбия чрез дъщерното си дружество Gorenje Tiki.

 • Innovation Accelerator Bulgaria ще финансира стартъп компании

  Innovation Accelerator Bulgaria търси иновативни стартъп компании, които да подкрепи с инвестиция. Фирмите в начален етап на развитие ще бъдат финансирани със суми между 25 000 и 50 000 евро, а по-напредналите могат да получат от 50 000 до 1 млн. евро.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6