Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

АкваКом Електроникс ЕООД

АкваКом Електроникс ЕООД

http://aquacombg.com/

АкваКом Електроникс ЕООД, наследник на Ком Електроникс ООД, е българска инженерингова компания, развиваща дейност основно в областта на водния сектор. Дружеството предлага широка гама от продукти, решения и услуги за индустрията, частния и държавния сектор, в т.ч. контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процесите, оборудване за обработка на питейни и отпадни води и др.

 

Фирмата предлага интегрирано сервизно обслужване на своите продукти и решения, включително ремонтно-техническо обслужване и профилактика; монтаж и настройка; мониторинг и обучение на персонала; консултации и връзки с партньорски организации.

 

Техническите изделия на АкваКом Електроникс имат широк обхват от приложения в сферата на водната и водопречиствателната индустрия, фармацевтичната и химическата индустрия, хранително-вкусовата промишленост, сградната автоматизация, хотелиерството, минната индустрия, специфични технологични процеси и технологии и др.

 

Компанията притежава екип от висококвалифицирани специалисти – инженери-консултанти с богат технологичен опит в сферата на водообработката и други индустриални браншове.

 

АкваКом Електроникс се осланя на 5 основни принципа:

- Отговорност – ангажирани, етични и отговорни действия;

- Качество – на продукти, системи и услуги, гаранция за отлични резултати;

- Безопасност – безопасни условия на работа, опазване на природата;

- Иновативност – новаторски подход към всяка задача;

- Авангардни решения – ефективни и оптимизирани.

АкваКом Електроникс ЕООД

Адрес: София 1592, ул. „Илия Бежков“ 12, ет. 2

Телефон: 0899 773 443

E-mail: aquacom_electronics@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • Линамар-Монтюпе представи своята екопрограма

  На 25 юни 2020 г. в гр. Русе се проведе заседание на Временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в община Русе, в която взеха участие представители на Линамар-Монтюпе.

 • Продължава строежът на магистралата Кичево-Охрид в Македония

  Продължават строителството на магистралата между градовете Кичево и Охрид в Северна Македония. По-рано властите в страната дадоха обещание тази година приоритетно да бъде завършен строежът на отсечката между с. Върбяни и Охрид.

 • Либхер отново бе спонсор на фестивала Дефиле „Вино и гурме“

  „На 27 и 28 юни за шеста година Старият град в Пловдив стана домакин на фестивала Дефиле „Вино и гурме“, научи Борса.bg от един от спонсорите на събитието Либхер-Хаусгерете Марица“. Събитието откриха музикантите от „Биг бенд Пловдив“.

 • Сърбия осигурява благоприятни условия за технологичните стартъпи

  През последното десетилетие редица технологични предприемачи са стартирали свои компании в Сърбия, научи Борса.bg от BalkanEnginner.com, който цитира Бранко Милутинович, един от основателите на гейминг компанията Nordeus.

 • Алкомет ще произвежда автомобилни части за немски бранд

  Алкомет ще инвестира над 13.5 млн. евро за производството на автомобилни части. Дружеството ще реализира на пазара елементи за ходовата част на автомобила и за акумулатори на електроавтомобили за немски автомобилен лидер.

 • Wizz Air откри нова база в Румъния

  Авиокомпанията Wizz Air откри нова база в румънския град Бакъу, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Това е 31-вата база на нискотарифните авиолинии и през ноември т.г. в нея ще бъдат разположени два самолета Airbus A320 за летището в града.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6