Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

АкваКом Електроникс ЕООД

АкваКом Електроникс ЕООД

http://aquacombg.com/

АкваКом Електроникс ЕООД, наследник на Ком Електроникс ООД, е българска инженерингова компания, развиваща дейност основно в областта на водния сектор. Дружеството предлага широка гама от продукти, решения и услуги за индустрията, частния и държавния сектор, в т.ч. контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процесите, оборудване за обработка на питейни и отпадни води и др.

 

Фирмата предлага интегрирано сервизно обслужване на своите продукти и решения, включително ремонтно-техническо обслужване и профилактика; монтаж и настройка; мониторинг и обучение на персонала; консултации и връзки с партньорски организации.

 

Техническите изделия на АкваКом Електроникс имат широк обхват от приложения в сферата на водната и водопречиствателната индустрия, фармацевтичната и химическата индустрия, хранително-вкусовата промишленост, сградната автоматизация, хотелиерството, минната индустрия, специфични технологични процеси и технологии и др.

 

Компанията притежава екип от висококвалифицирани специалисти – инженери-консултанти с богат технологичен опит в сферата на водообработката и други индустриални браншове.

 

АкваКом Електроникс се осланя на 5 основни принципа:

- Отговорност – ангажирани, етични и отговорни действия;

- Качество – на продукти, системи и услуги, гаранция за отлични резултати;

- Безопасност – безопасни условия на работа, опазване на природата;

- Иновативност – новаторски подход към всяка задача;

- Авангардни решения – ефективни и оптимизирани.

АкваКом Електроникс ЕООД

Адрес: София 1592, ул. „Илия Бежков“ 12, ет. 2

Телефон: 0899 773 443

E-mail: aquacom_electronics@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • John Deere планира изграждането на логистичен център в Сърбия

  Американският производител на селскостопанска техника и машини John Deere планира изграждането на логистичен комплекс в Сърбия. Стойността на проекта е между 5 и 6 млн. евро. Логистичното съоръжение ще бъде изградено в гр. Сремска Митровица.

 • Производител на стъкло инвестира 29 млн. евро в завод в България

  Португалският производител на стъкло ВА Glаѕѕ инвестира 29 млн. евро в ново оборудване за завода cи в гр. Πлoвдив, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Производственият капацитет на дружеството вече достига до 1205 тoнa oпaĸoвъчнo cтъĸлo нa дeн.

 • Британската компания Tide отвори врати на нов офис в София

  Британското финтех дружество Tide, предлагащо услуги за бързо бизнес банкиране, отвори свой офис за 100 служители в гр. София, научи Борса.bg. Работните площи се разполагат върху близо 2 000 кв. м. в Бизнес център Мегапарк.

 • Македония с проект за обучение на front-end разработчици

  Асоциацията за регионално развитие Balkan Economic Forum в сътрудничество с уеб академията Everest стартира проект за обучение на кадри в сферата на уеб разработката в Северна Македония, научи Борса.bg от BalkaEngineer.com.

 • Захарни заводи представи ново оборудване за 1.6 млн. лева

  На 30 август 2019 г. Захарни заводи откри нова производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Последното поколение оборудване, произведено в Германия, е в размер на 1.6 млн. лева, научи още Борса.bg от съобщение на компанията.

 • Ръст за промишленото производство на Северна Македония

  Северна Македония отбелязва ръст в промишленото си производствопрез юли в размер на 5.8% в сравнение със същия месец на предходната година. Секторът на добива на руди и естествен камът бележи увеличение, а електроснабдяването и доставката на газ.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6