Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

АкваКом Електроникс ЕООД

АкваКом Електроникс ЕООД

http://aquacombg.com/

АкваКом Електроникс ЕООД, наследник на Ком Електроникс ООД, е българска инженерингова компания, развиваща дейност основно в областта на водния сектор. Дружеството предлага широка гама от продукти, решения и услуги за индустрията, частния и държавния сектор, в т.ч. контролно-измервателна апаратура, автоматизация на процесите, оборудване за обработка на питейни и отпадни води и др.

 

Фирмата предлага интегрирано сервизно обслужване на своите продукти и решения, включително ремонтно-техническо обслужване и профилактика; монтаж и настройка; мониторинг и обучение на персонала; консултации и връзки с партньорски организации.

 

Техническите изделия на АкваКом Електроникс имат широк обхват от приложения в сферата на водната и водопречиствателната индустрия, фармацевтичната и химическата индустрия, хранително-вкусовата промишленост, сградната автоматизация, хотелиерството, минната индустрия, специфични технологични процеси и технологии и др.

 

Компанията притежава екип от висококвалифицирани специалисти – инженери-консултанти с богат технологичен опит в сферата на водообработката и други индустриални браншове.

 

АкваКом Електроникс се осланя на 5 основни принципа:

 - Отговорност – ангажирани, етични и отговорни действия;

 - Качество – на продукти, системи и услуги, гаранция за отлични резултати;

 - Безопасност – безопасни условия на работа, опазване на природата;

 - Иновативност – новаторски подход към всяка задача;

 - Авангардни решения – ефективни и оптимизирани.

АкваКом Електроникс ЕООД

Адрес: София 1592, ул. „Илия Бежков“ 12, ет. 2

Телефон: 0899 773 443

E-mail: aquacom_electronics@abv.bg

Партньори

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6