Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Агрополихим АД

Агрополихим АД

https://agropolychim.bg

Агрополихим АД е утвърден български производител на азотни, фосфорни и комбинирани торове за земеделското стопанство. Дружеството е лидер в торовото производство и търговия не само на пазара у нас, но и за Югоизточна Европа и Балканите.

 

Компанията предлага оптимални, висококачествени решения за агрикултура както чрез своята богата продуктова гама, така и чрез изготвянето на цялостни технологии и програми за торене, изцяло съобразени с индивидуалните изисквания на земеделските производители.

 

Производствената програма на Агрополихим включва азотни торове, в т.ч. азотни нитрати, течен азотен тор, течен тор със сяра, карбамид; фосфорни торове, азотно-фосфорни торове, включително моноамониев фосфат, диамониев фосфат; комбинирани торове, течни комбинирани торове, амоняк, азотна киселина, амонячна вода, фосфорна киселина, силикофлуороводородна киселина и др.

 

Предприятието разполага със съвременна производствена база, която непрекъснато разширява и модернизира, прилагайки най-добрите налични производствени практики. Произвежданите продукти и предлагани услуги са с доказано качество, съобразно световните стандарти.

 

Агрополихим е водещият бранд в дружество, което се състои от пет фирми. Сред тях са:

 

Афер България – основен дистрибутор на висококачествените продукти и цялостните ефективни решения на Агрополихим

 

Афер България ЕООД е основен дистрибутор на решенията на Агрополихим както на българския, така и на европейския пазар. Дружеството е специализирано в търговия на едро с азотни, фосфорни и комбинирани торове, както и с други продукти от химическата промишленост.

 

Зърнен терминал Варна – запад – най-новият член в семейството на Агрополихим

 

Зърнен терминал Варна – запад АД е най-младото попълнение в групата на Агрополихим. Фирмата извършва търговска, транспортна, складова дейност и логистика, включително съхранение, обработка, опаковане, товарене, разтоварване на зърно и химически продукти, суровини и стоки.

 

Римакем – качествена сервизна поддръжка на съоръженията в Агрополихим

 

Римакем ЕООД, дъщерно дружество на Агрополихим АД, с над 240 висококвалифицирани служители, инженерно-технически и административен персонал, се грижи за качественото сервизно обслужване на цялото оборудване и всички съоръжения и инсталации в Агрополихим.

Агрополихим АД

Адрес: 9160 Девня, Индустриална зона

 

Десислава Иванова, експерт „Подбор и обучение на персонала“, отдел „Човешки ресурси“

Телефон: 0519/97 598, 0882 944 367

E-mail: hr@agropolychim.bg, d.ivanova@agropolychim.bg

 

Гергана Колева, ръководител отдел „Човешки ресурси“

Телефон: 0519/97 512

E-mail: g.koleva@agropolychim.bg

Обяви за работа от Агрополихим АД

Браншът In Brief

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6