Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Агрополихим АД

Агрополихим АД

https://agropolychim.bg

Агрополихим АД е утвърден български производител на азотни, фосфорни и комбинирани торове за земеделското стопанство. Дружеството е лидер в торовото производство и търговия не само на пазара у нас, но и за Югоизточна Европа и Балканите.

 

Компанията предлага оптимални, висококачествени решения за агрикултура както чрез своята богата продуктова гама, така и чрез изготвянето на цялостни технологии и програми за торене, изцяло съобразени с индивидуалните изисквания на земеделските производители.

 

Производствената програма на Агрополихим включва азотни торове, в т.ч. азотни нитрати, течен азотен тор, течен тор със сяра, карбамид; фосфорни торове, азотно-фосфорни торове, включително моноамониев фосфат, диамониев фосфат; комбинирани торове, течни комбинирани торове, амоняк, азотна киселина, амонячна вода, фосфорна киселина, силикофлуороводородна киселина и др.

 

Предприятието разполага със съвременна производствена база, която непрекъснато разширява и модернизира, прилагайки най-добрите налични производствени практики. Произвежданите продукти и предлагани услуги са с доказано качество, съобразно световните стандарти.

 

Агрополихим е водещият бранд в дружество, което се състои от пет фирми. Сред тях са:

 

Афер България – основен дистрибутор на висококачествените продукти и цялостните ефективни решения на Агрополихим

 

Афер България ЕООД е основен дистрибутор на решенията на Агрополихим както на българския, така и на европейския пазар. Дружеството е специализирано в търговия на едро с азотни, фосфорни и комбинирани торове, както и с други продукти от химическата промишленост.

 

Зърнен терминал Варна – запад – най-новият член в семейството на Агрополихим

 

Зърнен терминал Варна – запад АД е най-младото попълнение в групата на Агрополихим. Фирмата извършва търговска, транспортна, складова дейност и логистика, включително съхранение, обработка, опаковане, товарене, разтоварване на зърно и химически продукти, суровини и стоки.

 

Римакем – качествена сервизна поддръжка на съоръженията в Агрополихим

 

Римакем ЕООД, дъщерно дружество на Агрополихим АД, с над 240 висококвалифицирани служители, инженерно-технически и административен персонал, се грижи за качественото сервизно обслужване на цялото оборудване и всички съоръжения и инсталации в Агрополихим.

Агрополихим АД

Адрес: 9160 Девня, Индустриална зона

 

Десислава Иванова, експерт „Подбор и обучение на персонала“, отдел „Човешки ресурси“

Телефон: 0519/97 598, 0882 944 367

E-mail: hr@agropolychim.bg, d.ivanova@agropolychim.bg

 

Гергана Колева, ръководител отдел „Човешки ресурси“

Телефон: 0519/97 512

E-mail: g.koleva@agropolychim.bg

Обяви за работа от Агрополихим АД

Браншът In Brief

 • GlobalFoundries разширява инженерния си екип в България

  GlobalFoundries, водеща компания в производството на чипове, разширява екипа си в България. Към момента около 250 души, основно инженери, работят за компанията в страната, като през следващите 2 години се предвижда да достигнат 350.

 • АQ Grоuр ще открие ново предприятие в Перник

  Швeдcĸият пpoизвoдитeл нa индycтpиaлни ĸoмпoнeнти АQ Grоuр щe разшири своя бизнес с инвестиция от 5 млн. eвpo. Компанията ще закупи терен за предприятие в Перник, който е с площ от 22 000 m², научи Борса.bg. Предвижда се фaбpиĸaтa дa пpoизвeждa ĸopпycи.

 • Florence Healthcare получи инвестиции в размер на 27 млн. долара

  Американската компания Florence Healthcare с офис в Белград (Сърбия), която организира документацията за клинични изследвания, като по този начин позволява дигиталната им връзка с клиентите, си подсигури нови инвестиции в размер на 27 млн. щатски долара.

 • Liebherr открива ново предприятие в Тракия икономическа зона

  Днес, 01 юли 2022г., се състоя официалното откриване на новия, трети завод на Lіеbhеrr в България, научи Борса.bg. Той се намира в Тракия икономическа зона край Пловдив. Инвестицията е на стойност над 17 млн. евро, като в тази сума е включен и трансферът.

 • Photon Energy Group изгражда соларна централа в Румъния

  Компанията Photon Energy Group, специализирана в решенията за соларна енергия и чиста вода, стартира изграждането на фотоволтаична централа с капацитет 5.7 MWp в Румъния, с което ще разшири капацитета на соларното си портфолио в страната до 32 MWp.

 • KAM отваря най-големия логистичен център в Северна Македония

  На обща площ от 60 000 m2, веригата супермаркети KAM отвори най-големия логистичен център в Северна Македония. Обектът е построен по най-новите стандарти и се намира само на няколко километра от центъра на Скопие.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6