Фесто Производство организира празничен следобед в „Център за работа с деца на улицата“ в Широка лъка

08.05.2024 г.2 мин.

За втора поредна година Фесто Производство организира среща с децата от „Център за работа с деца на улицата“ в Широка лъка по случай Великден, информираха за Борса.bg от компанията. Представители на световния лидер в областта на техниката за автоматизация и техническото обучение посети Центъра и се включи в организираните занимания и игри. 

В рамките на организирания празничен следобед представителите на Фесто Производство от екипа в Смолян разказваха празнични истории и дискутираха любими предмети в училище. Децата от своя страна взеха активно участие в игри за прецизност и развиване на въображението. Малките участници получиха комплекти за шарени яйца, лакомства, семенца за цветя и тревичка, за които да се грижат.

Интерес предизвика и книгата с истории на Симеон Колев, екземпляри от която бяха специално разписани с автограф от автора.

В проведената среща в „Центъра за работа с деца на улицата“ се включиха Мирела Тавкова, Веселин Гигелов, Ваня Петрова, Юлиана Станкева и Христо Цонев. „Благодарим на децата за усмивките, прегръдките, споделеността и игрите, както и на екипа на институцията, менажира на с любов от Роксана Кушлева. Прекарахме ден, изпълнен с радост, доверие и обещание за скорошни нови срещи“, коментираха от смолянския екип на дружеството.

Екипът на Фесто Производство планира и още сходни активности през тази година.

Източник на снимковия материал: Ваня Петрова, PR експерт във Фесто Производство

 

Тагове: обучение

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто Производство ЕООД
www.festo.com/bg