Тициано Родолфо Розето е новият главен изпълнителен директор за Румъния на компанията за HR услуги Gi Group

13.09.2023 г.2 мин.

In Albanian  In English  In Macedonian  In Romanian  In Serbian

Тициано Родолфо Розето, главен регионален директор за Източна Европа на водещата в областта на човешките ресурси компания Gi Group Румъния, ще поеме позицията на главен изпълнителен директор и управител на групата от 1 септември 2023 г. Това научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Като такъв, г-н Розето ще поеме изпълнението на местната стратегия, която включва сключването на стратегически партньорства, осигуряването на висококачествени услуги за партньорите, както и развитието на портфолиото от услуги и клиенти.

Г-н Розето се присъединява към екипа на Gi Group преди 22 години, като през последните години заема позицията „Главен регионален директор – Източна Европа“ на Gi Group Holding, отговаряйки за изпълнението на оперативната стратегия и стратегията за развитие на страните от Източна Европа и Балканите: Турция, Сърбия, Хърватия и Черна гора. Той също така е главен изпълнителен директор и управител на компанията за България и Украйна и оглавява отдела за съюзи, развивайки стратегиите на групата в страни без пряко присъствие като Северните страни и Близкия изток.

Със седалище в Милано, Италия, Gi Group оперира в 30 страни по света, като наблюдава работата на над 6000 служители и предоставя точна информация за пазара на труда на бизнес партньорите си. Чрез всички свои ключови марки, групата предлага услуги на приблизително 20 000 компании и генерира приходи от 3.3 милиарда евро, класирайки се като петата най-голяма компания за персонал в Европа и 16-ата в света.

Източник на снимковия материал: Gi Group (Linkedin)