Тазгодишното издание на кариерното изложение Career Show ще се проведе в София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе

09.07.2024 г.3 мин.

Предстои тазгодишното издание на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри, организирано от Career Show, съобщиха за Борса.bg организаторите. Началото на Career Show ще бъде дадено на 2 октомври т.г. в Арена Армеец, София, като форматът ще  се проведе в още 4 български града. Изложителите в тазгодишното издание включват: Виваком България, Сентилион, Кока-Кола ХБК, HRS, Кауфланд България, Керхер България, Schwarz IT България, Билла България, Лидл България, Ди Екс Си Текнолъджи, Луфтханза Техник Груп и др. 

Гостите на кариерното изложение отново ще имат възможността да установят контакт с най-популярните работодатели в България, да получат актуална информация за предлага трудови условия и възможности, както и да присъстват на лекции на водещи експерти.

Освен в София, Career Show ще се проведе в още 4 български града:

  • София, 2 октомври, Арена Армеец;
  • Пловдив, 8 октомври, Международен панаир;
  • Бургас, 11 октомври, Конгресен център;
  • Варна, 15 октомври, Галерия „Графит”;
  • Русе, 18 октомври, хотел Рига.

В рамките на събитието на 2 октомври ще се състоят снимки на живо на подкаста на Career Show с водещ Александър Кадиев.

Сред главните говорители на изложението ще бъдат Деси Стоянова, водещ на предаването „Преди обед”, банкерът Левон Хампарцумян, съоснователят на Уолтопия Ивайло Пенчев и др.

Career Show свързва квалифицирани кандидати с най-желаните работодатели на България, чиито кариерни събития ежегодно събират хиляди професионалисти, активно търсещи нова и по-добра работа в различни сфери. Допълнителните активности, организирани от Career Show, дават възможност на посетителите да почерпят от опита на видни експерти и доказани професионалисти от бизнес екосистемата и обществения живот. 

Инженер.БГ отново ще бъде сред медийните партньори на форума. 

Повече за събитието можете да видите ТУК.

Източник на снимковия материал: Career Show, canva.com

Тагове: HR, изложение, кариера