Между 29 и 31 май т.г в София се проведе се 22-рата среща на ACI EUROPE Leadership & HR Forum

07.06.2024 г.2 мин.

От 29 до 31 май т.г. в София се проведе ACI EUROPE Leadership & HR Forum (Форум за лидерство и човешки ресурси на Европейската асоциация на летищата), информираха за Борса.bg от banker.bg. Форумът събра лидери и водещи експерти в областта на управлението на човешките ресурси, които обсъдиха най-новите тенденции и предизвикателства в сферата.

Програмата в рамките на форума разгледа иновации в управлението на таланти, стратегически подходи към развитието на служителите и бъдещето на работната среда, възможностите за устойчиво развитие на работната сила и др.

Една от основните теми по време на 22-рата среща ACI EUROPE бе трансформиращата роля на изкуствения интелект (ИИ). В специален панел, посветен на приноса на България и водещи български компании на световната сцена на ИИ и на ползите от тях за различни индустрии, взеха участие Анелия Димова, главен директор човешки ресурси на СОФ Кънект, Веска Давидова, главен оперативен директор в Ontotext, Мария Шишкова, управляващ партньор на AIMS и др.

Сред говорителите на събитието бе Венцислава Кюлева, HR мениджър в Титан Златна Панега, един от най-големите производители на цимент и бетонови смеси в страната.

Източник на снимковия материал: canva.com

Тагове: HR, кариера, форум