Ясни са победителите в „Топ 100 HR професионалисти в България“ според ежегодния индекс на Career Show

17.11.2023 г.2 мин.

Career Show обяви победителите в ежегодния си индекс „Топ 100 HR професионалисти в България“. Организацията провежда водещи кариерни събития в страната и престижните награди за най-добър работодател и работодателска марка Career Show Awards. Класацията е ежегодна инициатива, която отличава примерите за висок професионализъм в сферата на човешките ресурси у нас. Сред номинираните са HR мениджъри, специалисти по подбор на персонал и в сферата на обучението и развитието, бранд мениджъри и други.

Класацията е базирана на публични номинации и гласуване в подкрепа на професионалисти от цялата страна. За място в индекса са номинирани 512 специалисти с различна експертиза в сферата на човешките ресурси, а в периода за гласуване за тях са подадени над 13 000 гласа. 

„Безспорно е значението на специалистите в човешките ресурси за развитието на успешни, щастливи и мотивирани екипи. Радваме сме да видим прогрес в компаниите по отношение на дейността на HR отделите и осъзнаването на тяхната определяща роля във формирането на лоялни и удовлетворени служители. Добрият HR специалист има качества и познания, съчетаващи в себе си бизнес ориентираност, психология и хуманизъм. Усилията им трябва да бъдат насърчавани, а резултатите им – поощрявани. Поздравяваме всички класирани за успеха, както и за това, че са се посветили подобряването на работната култура в страната”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Сред най-добрите HR специалисти за тази година според класацията са представители на Кауфланд България, HRS България и мн.др.

Пълен списък с класираните специалисти в сферата на човешките ресурси можете да видите ТУК.

Източник на снимковия материал: Career Show, canva.com

Тагове: награда