Срещнете се с избран от Вас топ мениджър чрез формата „Обядвай с шефа”. Кандидатстването е отворено до 20 ноември

14.11.2023 г.5 мин.

Форматът „Обядвай с шефа”, организиран от Talent Club, среща млади хора с лидери от атрактивни компании в България в неформална обстановка, споделиха за Борса.bg oт организаторите. Участниците имат възможността да получат съвети за кариерно си развитие, както и да се срещнат с потенциални работодатели. Във формата са се включили над 100 фирми, а бъдещите специалисти могат да кандидастват до 20 ноември т.г. за среща с избрания от тях ментор. Сред компаниите са Кауфланд България, Аурубис България, Würth, Кока-Кола Хеленик, HP Inc. Bulgaria, Ingram Micro и други.

Кауфланд България

Кауфланд е сред най-големите частни работодатели в страната с 63 хипермаркета в 35 града в България. Компанията предлага богат избор от възможности в своите основни структури: магазинна мрежа, административен офис и логистичен център.

„Обядвай с шефа” среща участниците във формата с Иван Чернев, изпълнителен директор на Кауфланд България. Под неговото ръководство през 2018 година клонът в България започва мащабна модернизация на своята дейност и обекти.

Аурубис България

Аурубис Групата е водещ глобален доставчик на цветни метали и една от най-големите компании за рециклиране на мед в света. Във високотехнологичния завод у нас са инвестирани над 750 млн. евро за модернизиране на производството, внедряване на мерки за здравословни и безопасни условия на труд, както и подобряване на екологичната си ефективност. 

Форматът дава възможност за „обяд” с Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, който заема настоящия си пост в България през 2014 г.

Вюрт България (Würth)

Търговската компания Würth е световен лидер в разработването и продажбата на монтажни и крепежни елементи. С над 85 000 служители в повече от 80 държави, компанията е готова да приеме в екипа си нови млади и мотивирани специалисти.

Амбициозните студенти имат възможност за среща с Лора Гавраилова, генерален мениджър за Würth в България. През последните 5 г. тя предприема трансформационна политика, преструктурирайки отделите и процесите в компанията. Интересите ѝ в сферата на коучинга и личностното развитие я превръщат в посланик на фирмената култура.

Кока-Кола ХБК България

Кока-Кола ХБК България е част от  Coca-Cola Hellenic. Тя е една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на Coca-Cola в света, както и най-голямата в Европа.

Форматът „Обядвай с шефа” предоставя възможност на младите специалисти за среща с Ката Барариу, изпълнителен директор в център за споделени услуги, и Надежда Маркова, която заема поста на директор „Снабдяване, плащания и контролинг“ в център за споделени услуги на българското дружество.

HP Inc. Bulgaria

HP е една от най-големите американски технологични компании. Още през 1997 г., компанията открива първия си офис в България. Дейността на HP Inc. Bulgaria се характеризира с позициониране на продуктите и услугите на компанията на местния пазар, както и развитие на партньорската и дистрибуторска мрежа на компанията в страната.

„Обядвай с шефа” среща студентите с Александър Бекяров, изпълнителен директор на HP Inc. Bulgaria.

Ingram Micro

Портфолиото на Ingram Micro включва модерни специализирани решения, облачни услуги, мобилни технологии и търговски технологии, като същевременно насърчаваме глобалната икономика с услуги за унищожаване и обратна логистика на информационно-технологични активи.

Бъдещите специалисти могат да се срещант с Тони Макмъри, изпълнителен директор на Инграм Микро ГБС.

„Обядвай с шефа” дава шанс на студентите да изберат своя ментор и да спечелят лична среща с него, като кандидатстват за участие във формата до 20 ноември 2023 г. Целите на формата са стимулиране подобряването на условията за живот и професионална реализация в България.

За повече информация и участие можете да видите ТУК.

Източник на снимковия материал: canva.com

Тагове: кариера, обучение

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД
kariera.kaufland.bg