Ритбул ЕООД

За организацията

Ритбул разполага с офиси и шоуруми в София и Пловдив.

Ритбул е доказана българска търговска фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на технически изделия в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията. Тя извършва проектни консултации, презентации и демонстрации на продуктите.

Компанията е оторизиран  вносител на редица водещи производители, с които тя е изградила стабилни и трайни партньорски взаимоотношения.

Сред тях са: немският лидер, разработчик на софтуер за електротехническо проектиране, Eplan; ETI – словенски производител на оборудване за електрически инсталации; най-новият партньор на фирмата GT Line – италиански производител на професионални ръчни инструменти; Harting, предлагащ компоненти за пренос на енергия и данни; Westermo – лидер със своите решения за осигуряване сигурността на инфраструктурните мрежи; Alfra – немски производител на специализирани машини и щанцови инструменти; Testboy – водеща немска компания, специализирана в разработката и производството на професионални измервателни прибори; съвременни и ефективни LED решения за индустриално осветление; Knipex и Wera – утвърдени производители на професионални ръчни инструменти.

Ритбул предлага на българския пазар продуктите и решенията за водещата немска компания Druseidt. Тя произвежда широка гама от серийни изделия, както и голямо разнообразие от решения по задание на клиента, включително:

 • Медни, алуминиеви и различни биметални кабелни свързващи системи без запояване;
 • Високотокови кабели и гъвкави сплетени връзки, медни въжета;
 • Силиконови високотемпературоустойчиви медни кабели;
 • Различни гъвкави листови контактни системи;
 • Кабели с въздушно или водно охлаждане;
 • Изолирани и неизолирани гъвкави кабели и въжета;
 • Проектиране и производство на компоненти за шинни системи.

Водещата търговска компания непрекъснато разширява богатото си портфолио от търговски марки и продукти.

Контакти

Централен офис
Адрес:
 
София 1407, ул. „Ст. Л. Костов“ № 16, ет.2 

Телефон: 02/439 78 45, 0882 525 765 

E-mail: office@rittbul.bg 

  
Офис Пловдив

Адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“, до околовръстното, Южна промишлена зона

Телефон: 032/211 972; 0888 201 509

E-mail: plovdiv@rittbul.bg

Ритбул – Вашият доверен доставчик на технически решения за индустрията и строителството

Ритбул е водеща дистрибуторска и консултантска компания в сферата на индустрията, производството, строителството и инженеринга. Вече повече от 20 години дружеството е с утвърдени позиции на пазара, а за неговия успех са изцяло отговорни екипа му от отдадени, опитни и висококвалифицирани професионалисти.

 • Устойчив растеж

  Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ориентирани към клиента иновации, компанията се нарежда сред топ дистрибуторите за индустрията и строителството

 • Служителите са най-ценният актив

  Ритбул високо цени своите всеотдайни, проактивни и силно мотивирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията

 • Сигурност и развитие

  Дружеството гарантира сигурност и стабилност на работното място, възможност за личностно и професионално развитие и приобщаваща култура и екип

Промоционални оферти

1 2

Повече за Ритбул ЕООД

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32