Бизнес борса

Merchant Pro

За организацията

MerchantPro е изцяло базирана онлайн платформа за електронна търговия, разработена в помощ и на стартиращи, и на утвърдени на пазара фирми. MerchantPro предоставя богат набор от инструменти, които могат да бъдат използвани за създаване и управление на онлайн магазини и хоства онлайн магазини на нейни сървъри, така че те да могат да бъдат достъпни от трети страни – интернет потребителите.

MerchantPro е най-съвременна, стабилна и сигурна платформа, която гарантира бърза изработка на собствен онлайн магазин с добре оптимизиран дизайн, пригоден за онлайн продажби, и със стотици вградени функции и услуги. Тя предоставя инфраструктура за облачна е-търговия с постоянна техническа поддръжка и над 99.99% достъпност, висока гъвкавост и лесна настройка, без необходимост от технически познания.

MerchantPro е SaaS решение, което позволява мигновен старт за всеки бизнес, без да се налага инвестиране в техническа инфраструктура или разработка на софтуер. Платформата предлага богатство от дизайни, оптимизирани за SEO, адаптирани за мобилни устройства и с висока конверсия, което дава възможност на посетителите да пазаруват лесно и удобно от всяко мобилно или настолно устройство.

Клиентите на MerchantPro могат да се възползват още и от разнообразни маркетингови инструменти, като интеграция със социални мрежи, множество канали за разпространение на продуктите, имейл маркетинг услуги, вградена програмата за клиентска лоялност, разширена система за промоции и мн.др.

Вече над 5000 компании са се доверили на MerchantPro, а висококвалифицираният и опитен екип от специалисти на дружеството е готов да окаже пълно съдействие на всеки един клиент, при нужда от специфичен дизайн или ако желае да премине от една платформа към друга.

Контакти

Повече за Merchant Pro