Трумпф България ЕООД

За организацията

Трумпф България ЕООД развива дейност в областта на машиностроенето и лазерните технологии. Дружеството е дъщерна компания на високотехнологичния немски производител на металообработващи машини, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf GmbH Co KG.

Българската фирма предлага богато разнообразие от лазерна техника и технологии, включително лазерни инсталации за рязане и пробиване; лазерни инсталации за заваряване и повърхностна обработка на материали; лазери за надписване; абкантпреси с CNC-управление; гилотини с CNC-управление; щанцови машини с CNC-управление; комбинирани лазерно щанцови машини с CNC-управление; електрически и пневматични ръчни инструменти за обработка на ламарина – вибрационни ножици, ниблери, крайцмашини, нитачки, машини за затваряне на фалц; машини втора употреба; абкант и щанцови инструменти и др.

За Трумпф България работи екип от доказани специалисти с дългогодишен опит в машиностроителния бранш, готов да окаже пълно професионално съдействие при избора на оборудване на своите клиенти. Компанията ежегодно участва и представя разработки на Trumpf от най-ново поколение на различни технически форуми както в България, така и по света и печели популярност и доверие сред своите партньори и клиенти.

Контакти

Офис София
Адрес: София 1517, ул. Мими Балканска 140
Телефон: 02/860 14 92, 02/860 17 10
E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

Офис Пловдив

Адрес: Пловдив 4006, бул. „Мария Луиза” № 64, ет. 3, офис 3
E-mail: Info@bg.TRUMPF.com, Sales@bg.TRUMPF.com

Trumpf – гарантът за иновация и по-устойчиво бъдеще за всички

Trumpf е международна високотехнологична компания, предлагаща съвременни високоефективни машини и лазерни системи с интелигентни функции. Ние стимулираме внедряването на дигитална мрежа в индустрията, а компетентността, мотивацията и ангажираността на нашите служители са от решаващо значение за това. Trumpf стимулира смелостта за нетрадиоционата мисъл и желанието да погледнем отвъд границите.

  • Служителите са най-ценният актив

    Trumpf високо цени своите всеотдайни, проактивни и силно мотивирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията

  • Вдъхновяваща работна среда

    Фирмата гарантира вдъхновяваща работна атмосфера, приобщаваща култура и екип, който цени разнообразните гледни точки и перспективи, атрактивен пакет от социални придобивки и др.

  • Иновации

    Чрез непрекъснати подобрения, иновации и проактивен подход компанията следва своята цел към пазарно и технологично лидерство и устойчиво бъдеще за всички

Обяви за работа

Повече за Трумпф България ЕООД

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10