Мехатроникс ЕООД

За организацията

Мехатроникс ЕООД е доказана българска инженерингова и търговска фирма, развиваща дейност в областта на силовата електроника, индустриалната автоматизация и енергетиката. Дружеството е официален дистрибутор за България на световноизвестния производител на иновативни, чисти и енергийно ефективни решения за автоматизация и енергийно управление Delta Electronics.

Мехатроникс предлага у нас богата гама от продукти и оборудване за автоматизация на производствените процеси, включително програмируеми контролери, операторски панели, текстови дисплеи, честотни регулатори, сервозадвижвания, терморегулатори, цифрово-програмни управления, таймери/броячи/тахографи, датчици на налягане, импулсни захранвания, комуникационни модули, индустриален Ethernet, индустриално зрение, енкодери, планетарни редуктори и др.

Българската фирма още поддържа на склад и доставя съпътстваща апаратура – бутони, редови клеми, конектори, релета, шкафове, табла и др.

При желание от страна на клиента компанията може да извърши дейности по целия проект, включително проектиране, доставка, окабеляване и програмиране на контролните уреди на машините.  

Мехатроникс: Оптималните решения за автоматизация – „по-умни и по-зелени“

Фирма Мехатроникс е оторизиран дистрибутор на иновативните и енергийно ефективни решения за индустриална автоматизация на Delta. Като такъв се стремим да посрещаме нуждите на нашите клиенти и да спазваме ценностите на нашите партньори. Зад успеха и просперитета на Мехатроникс стои екип от доказани, опитни и висококвалифицирани специалисти в областта на автоматизацията.

  • Устойчив растеж

    Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ориентирани към клиента иновации, Мехатроникс се нарежда сред водещите компании в областта на автоматизацията

  • Служителите са най-ценният актив

    Дружеството високо цени своите всеотдайни, проактивни и силно мотивирани служители и вярва, че те са двигателят на успеха на компанията

  • Сигурност и развитие

    Фирмата гарантира сигурност и стабилност на работното място, възможност за личностно и професионално развитие и приобщаваща култура и екип

Промоционални оферти

Повече за Мехатроникс ЕООД

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10