Бизнес борса

Ай Ти Дабълю Аплайанс Компонентс ЕООД

За организацията

Ай Ти Дабълю Аплайанс Компонентс е част от международната ITW. В световен мащаб компанията присъства в 52 държави и има екип от около 43 000 специалисти.

Българското дружество е локализирано в гр. Пловдив и вече над 10 години се занимава с производството на електромагнитни и електромеханични модули за битова техника. Ай Ти Дабълю Аплайанс Компонентс създава продукти за своите партньори, сред които попадат компании като Ariston, Bosch, Electrolux, Samsung, Whirlpool и др.

Продукцията на ITW намира приложение и в разнообразни направления – аутомотив, строителство, хранително-вкусовата индустрия. Компанията произвежда лепила, смазочни материали, добавки и продукти за грижа за автомобили, оборудване за лабораторно изпитване и монтаж, продукти за заваряване и др.

В ролята си на работодател ITW инвестира в своя екип и ги подкрепя в тяхното развитие и дългосрочно кариерно израстване. Компанията дава възможност на всеки специалист да покаже своя потенциал и цени техните уникални и разнообразни гледни точки и идеи.

Контакти

Повече за Ай Ти Дабълю Аплайанс Компонентс ЕООД