MachTech&InnoTech отново обединява индустриалния сектор от 1 октомври т.г. в Интер Експо Център – София

08.07.2024 г.2 мин.

От 1 до 4 октомври т.г. в София ще се проведе 15-тото издание на международното индустриално изложение MachTech&InnoTech, съобщиха за Борса.bg от Интер Експо Център (ИЕЦ) – София. Събитието ще представи пред хиляди посетители своите две основни теми: MachTech, насочена към металорежещи и обработващи машини, лазерни технологии и заваръчни решения, и InnoTech с фокус върху 3D индустриални технологии, автоматизация, роботика и софтуер.

Предвижда се тазгодишното издание да надмине по мащаб и интерес миналогодишния формат, който привлече над 8000 посетители от десетки държави. Организаторите очакват повече от 170 изложители от страни като България, Германия, Италия, и Китай, които ще демонстрират най-новите достижения в индустриалната техника.

MachTech&InnoTech 2024 обещава висока добавена стойност на своите гости, представяйки актуални технологии и иновации в индустриалния сектор. Посетителите ще имат уникалната възможност да видят бъдещето на индустриалните технологии на едно място в София.

Паралелно ще се проведат Industrial Tech Forum, Inter Drone Expo, посветено на комерсиалните приложения на дроновете в сектори като земеделие, логистика и архитектура, и COPIS, фокусирано върху графичния и пространствен дизайн, печатната индустрия и визуалните комуникации.

Повече информация за изложението и закупуването на билети можете да видите ТУК.

Източник на снимковия материал: ИЕЦ, canva.com

Тагове: MachTech, автоматизация, изложение