ЦЕРБ Солар очаква любители и професионалисти от агро сектора на БАТА Агро 2024, край Стара Загора

13.05.2024 г.2 мин.

От 13 до 17 май т.г. ще се състои изложението БАТА Агро, научи Борса.bg от организаторите. Ключовото за земеделието събитие ще се проведе на летище Стара Загора. Сред представителите на разнообразните брашове е и ЦЕРБ Солар, като дружеството ще демонстрира на присъстващите гости различни макети, батерии, соларни панели и др.

Тази година в БАТА Агро ще вземат участие над 200 български и чуждестранни фирми, разположени върху изложбена площ от 35 дка. Традиционно, сред изложителите са официални вносители на международни брандове за земеделска техника, както и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, семена, торове и препарати, резервни части, инструменти и др.

Гостите на изложението ще имат възможността да видят демонстрации с агро техника, както и лично да направите тест драйв. БАТА Агро излага пред широка публика най-съвременна техника и иновации в технологиите, актуални продукти и услуги в сектора на земеделието.    

В рамките на изложението са ще бъдат представени: машини и инвентар за селското стопанство, напоителни системи, дърводобив и дървообработване, парници и оранжерии, финансови институции, почистваща, складова ремонтна техника и др.

Участие в мащабното събитие ще вземе и ЦЕРБ Солар – българска компания създадена през 2017 г. като част от групата ЦЕРБ. Дейността на дружеството е структурирана в няколко области: електротехническо оборудване и комутационна апаратура, трансформатори и въртящи се електрически машини, фотоволтаични централи

Входът за изложението е свободен за посетите от 9 до 18 часа между 13 до 17 май т.г. Регистрация преди посещение можете да направите ТУК.

Източник на снимковия материал: bata-agro.com

Тагове: изложение

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЦЕРБ Солар ЕООД
www.cerb-trade.eu