Технологичната компания за дигитални продукти HTEC отвори офис в Клуж-Напока, Румъния

04.11.2023 г.2 мин.

In Albanian  In English    In Macedonian   In Romanian  In Serbian

HTEC Group, глобална технологична компания, предоставяща набор от услуги, включително дизайн, стратегия и развитие на цифрови продукти и услуги, обяви, че е отворила първото си офис пространство в Клуж-Напока, Румъния. Това научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

Според изявление на компанията, силните технически университети и ИТ общности, високото ниво на владеене на английски език, благоприятните за бизнеса политики и дългата традиция на върхови постижения в инженерното, а също и математическото и научното образование правят Румъния стратегически пазар в региона на Централна и Източна Европа за големи мултинационални ИТ компании.

От HTEC Group споделиха, че са изключително горди и щастливи от отварянето на първия си офис в Клуж-Напока – добре известен и признат международен център за инженерната общност и академичната инфраструктура. Специалистите от компанията са амбицирани да изградят един от най-големите си центрове за инженерни постижения, а същевременно и най-добрата си платформа за растеж на служителите, подкрепена със специална система за поддръжка на непрекъснато кариерно развитие и излагане на предизвикателни проекти в множество индустрии и технологични области.

В бъдеще компанията планира да продължи да се разширява в Румъния, като вече има още два офиса в Яш и Тимишоара.

Източник на снимковия материал: canva.com, HTEC