Второто издание на „Автомобилно изложение – Албания“ се проведе от 26 до 29 октомври в Тирана

30.10.2023 г.2 мин.

In Albanian  In English  In Macedonian  In Romanian   In Serbian

Второто издание на „Автомобилно изложение – Албания“, което е най-голямото събитие за автомобилните ентусиасти в страната, се проведе в Тирана от 26 до 29 октомври 2023 г., информира се Борса.bg от BalkanEngineer.com. Автомобилният форум се првърна в място за среща за колекционери и представители на автомобилната индустрия не само от страната, но и от цял свят.

Първото издание на „Автомобилно изложение – Албания“ се състоя през юни миналата година и бързо се установи като важен регионален изложбен панаир, представящ иновативни предприятия от региона. То успешно послужи като мост между производителите и участниците в автомобилната индустрия, предоставяйки възможности за нови инвестиции, популяризиране и признание в сектора.

Главната цел на изложението и тази година бе да насърчи чуждестранни инвестиции в автомобилната индустрия на страната. Локални и регионални производители представиха своите продукти и услуги, а участието на международни експерти насърчи обмена на знания и сътрудничеството.

Източник на снимковия материал: Automotive Fair Albania