Доставчикът на пожароустойчиви и метални врати Игъл Трейд започна строежа на офис сграда, шоурум и складови помещения

14.11.2023 г.2 мин.

Игъл Трейд – фирма, предлагаща на българския пазар пожароустойчиви и метални многофункционални врати, стартира строежа на мащабен шоурум и склад, научи Борса.bg от компанията. В бъдещия шоурум ще бъдат представени водещите тенденции при пожароустойчивите врати, произведени в реномирани европейски фабрики. Официалната церемония за първа копка се състоя на 1 ноември 2023 г, а събитието уважиха редица партньори и приятели на компанията.

Новата офис сграда и складови помещения на Игъл Трейд ще се намират до „Околовръстен път“, София. Предвижда се складът да има капацитет за съхранение на над 3000 пожароустойчиви и метални врати. В шоурума клиентите на българското дружество ще могат да се запознават нагледно с най-новите модели от портфолиото му.

Освен това от компанията съобщиха, че съвсем скоро се очаква сертифицирането на нови модели пожароустойчиви дървени врати, които ще бъдат подходящи за хотели и офис сгради. С това предлаганата продуктова гамата от компанията допълнително ще се обогати.

Игъл Трейд е предпочитан доставчик и надежден партньор за пожароустойчиви решения на българския пазар. Компанията предлага богат асортимент, професионална ангажираност и лично отношение.

Събитието по повод първата копка завърши с коктейл, на който гостите поздравиха собствениците на Игъл Трейд за старта на строежа.

Източник на снимковия материал: Игъл Трейд