Албания провежда 4-тото издание на строителния панаир „Build and Live Smart” от 25 до 27 октомври

12.09.2023 г.2 мин.

In Albanian  In English  In Macedonian  In Romanian  In Serbian

От 25 до 27 октомври 2023 г. Expocity Albania организира 4-тото издание на строителния панаир „Build and Live Smart”. Форумът, който ще се проведе в ExpoCity Albania в столицата Тирана, ще служи като важна комуникационна платформа за участниците в строителния сектор, архитектурата, градоустройството и широката общественост, информираха за Борса.bg от Balkanengineer.com.

Освен да бъде място за ефективна комуникация, панаирът има за цел и да подчертае значението на новите концепции в Албания, сред които най-вече ефективните решения, подходящи материали и оборудване, необходими, за да се осигурят условия за реализацията на интелигентни сгради и градове.

Строителната индустрия е жизненоважен за албанската икономика сектор и един от основните двигатели на икономическото развитие. Първото тримесечие на 2022 г. бележи впечатляващи резултати и растеж в бранша в сравнение с предходната година. Одобрени са 58.2% разрешителни за строеж, площта на разрешенията за строеж е 1 031 088 m2 в сравнение с 599 446 m2 през 2021 г., а приблизителната стойност на одобрените проекти е 39 млрд. албански леки.

Всеки, който има желание, може да се регистрира за събитието, може да го направи ТУК!

Източник на снимковия материал: Expocity Albania (facebook)