Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

MTG посрещна ученици в завода си във Враца 19.06.2019 г.

Врачанският завод Центромет, част от структурата на Метал Технолоджи Груп (MTG), посрещна ученици от СУ „Козма Тричков“, гр. Враца. Посещението на седмокласниците е част от дейностите за кариерно ориентиране, и се състоя в края на месец май, съобщиха за Борсa.bg от предприятието.

 

 

„Децата научиха какви са производствените процеси в предприятието, като се запознаха лично с някои от служителите, както и с изпълнителния директор на завода. Радваме се, че инициативата предизвика искрен интерес у тях“, споделиха от MTG.

 

Освен Центромет, в състава на българския индустриален холдинг влизат още две леярни – Осъм в гр. Ловеч и Алуком в гр. Плевен. „Подкрепата на образованието и грижата за бъдещите специалисти е важна част за нас като водеща компания в сектора на металообработката в България. Ето защо помагаме и си партнираме с редица учебни заведения“, коментираха още от холдинга.

 

В тази връзка заводът Осъм подкрепи мероприятията, свързани с отбелязването на 30-годишния юбилей на Технически колеж – Ловеч. Той е част от структурата на Технически университет – Габрово, а по време на честванията се проведоха и спортен празник и научната конференция TechCo-Lovech.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Метал Технолоджи Груп, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: MTG