Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Реализация с MTG? Посетете щанда им на „Дни на кариерата“ 18.10.2018 г.

Ако искате да се развивате в българска компания от международен мащаб, не пропускайте да посетите щанда на Метал Технолоджи Груп по време на тазгодишното издание на „Дни на кариерата“ в Технически университет – София. Очакваме ви на 23 и 24 октомври в блок 12, щанд 24 на ТУ-София, за да научите всичко, което ви интересува за възможностите за кариерно израстване в MTG", съобщиха за Борса.bg от дружеството.

 

 

Българската индустриална група Метал Технолоджи Груп, доказан производител на метални отливки, покрива широко европейските пазари, но продава и в екзотични дестинации като Индия, Китай, Мексико, Нова Зеландия и мн. др. Поредната международна изява на българския холдинг бе съвсем скоро. В периода от 18 до 21 септември 2018 г. MTG взе участие в специализираното изложение InnoTrans.

 

А вие – студенти и млади специалисти, потърсете повече информация за кариера в компанията по време на изложението за работодатели „Дни на кариерата“. Може би представители на MTG на InnoTrans 2019 ще сте точно вие!

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Метал Технолоджи Груп, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg