Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Mелексис организира Виртуален ден на отворените врати 24.11.2020 г.

Мечтаете ли за кариерно развитие в областта на електрониката? Чудесно, защото Мелексис България Ви кани на виртуална разходка из света на Melexis, за да Ви запознае със своето високотехнологично производство и да Ви разкаже за програмите си за студенти и наскоро завършили специалисти, информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

Виртуален ден на отворените врати ще се проведе на 26 ноември т. г. от 10 ч. до 11:30 ч. В рамките на събитието ще можете да проследите пътя на един чип – от идеята до крайния продукт, както и да научите за възможностите за кариерно развитие в Мелексис България.

 

Мелексис България е част от структурата на световния лидер в развоя и производството на микроелектронни компоненти за индустрията и автомобилната промишленост Melexis. Глобалната фирма присъства в 12 страни по света, а Мелексис България е най-голямата база на група Melexis. Тя е специализирана в разработване, производство, изпитване и продажби на високотехнологични интегрални схеми, сензори и системи. Разполага с развоен център и производствена база в София, включително и с екипи по развойна дейност, производство, планиране, финанси, човешки ресурси и администрация.

 

Дружеството набира както професионалисти с опит, така и студенти, които завършват образованието си, в сферата на микроелектрониката, електрониката или автоматизацията.

 

Искате да се включите в събитието? Можете да се регистрирате безплатно ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Мелексис България