Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Предстои European BEST Engineering Competition 19.11.2019 г.

Локалният кръг на инженерното състезание за студенти по технологии European BEST Engineering Competition (EBEC) ще се проведе на 28-ми и 29-ти ноември в Технически университет – София (ТУ-София), съобщиха за Борса.bg от организаторите. Събитието се организира от студентската организация BEST Sofia, а Инженер.БГ е основен медиен партньор.

 

 

European BEST Engineering Competition е състезание за студенти, които искат да предизвикат себе си и да покажат своите възможности на практика. В рамките на състезанието младежите ще се състезават в отбори по четирима и ще премерят сили в решението на две категории казуси – Team Design и Case Study. Отборите ще трябва да намерят решение на казуса в рамките на няколко часа и всеки от тях да направи презентация на решението, до което е достигнал. Работата ще се оценява от представители на водещи компании в областта на технологиите и професори от ТУ-София.

 

Победителите ще се класират за регионалното ниво на състезанието, за да се борят за възможността да грабнат титлата „BEST Engineers of Europe“ на финалния кръг във Варшава.

 

Инженер.БГ е основен медиен партньор на събитието и ще представи интересните моменти от него. Следете ни!

 

Източник на снимковия материал: BEST