Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

BHTC България участва на „Дни на кариерата“ в УНСС 29.11.2019 г.

Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България представи кариерните възможности за студенти на изложението „Дни на кариерата: икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти", което се състоя на 28 ноември 2019 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС), научи Борса.bg.

 

 

Кариерният форум се организира от JobTiger, заедно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и Студентския съвет при УНСС. Събитието се проведе под патронажа на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев.

 

„Проявявайте проактивност не само в избора на бъдещата си професия, но и по отношение на организацията, в която ще работите. BHTC България се утвърди като една от най-динамично развиващите се компании в страната и предлага отлични условия за професионалното израстване на младите. За нас ще бъде чест възпитаниците на университета да станат част от екипа и успехите ни“, заяви г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ в BHTC България.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол