Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

На 24 септември ще се проведе IT конференцията RuseConf 14.09.2022 г.

На 24 септември (събота) 2022 г. ще се състои конференцията – RuseConf, която е част от пътуващите из България IT конференции. Събитието се организира с подкрепата на Русенски университет (РУ) „Ангел Кънчев“, където ще се проведе и самият форум. Един от лекторите е инженер Камен Кръстев, част от екипа на Сивико България.

 

 

Форумът е напълно безплатен, а всички лекции ще са на български език.

 

Лекторите на предстоящото събитие са професионалисти в техническата област. Ето и повече подробности за някои от тях:

 

  1. Светлин Наков има над 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни и ИТ проекти, преподавател по информационни технологии, програмиране и разработка на софтуер, ИТ консултант, предприемач и разработчик на уеб, мобилни, настолни и сървърни приложения.
  2. Тодор Тодоров AWS ентусиаст, член на AWS User Group Bulgaria, както и част от AWS Community Builders програмата на Amazon Web Services. Той е с интереси в областта на проектирането и изграждането на облачни решения.
  3. Вихрен Ганев Работи активно в 1ForFit и се грижи балансът между бизнес изискванията и разработката на софтуер да не се нарушава.
  4. Камен Кръстев Притежава над десет години опит в сферата на промишлената автоматизация, роботизация, системите за събиране на данни и изграждането на нестандартно производствено оборудване. Постоянно търси по-добри технически решения и нови подходи. Възпитаник на РУ „Ангел Кънчев“.

 

Можете да гледате конференцията онлайн от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: freepik.com