Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Над 100 утвърдени работодатели ще участват на „Дни на кариерата“ 09.10.2018 г.

Традиционните „Дни на кариерата“ ще се състоят на 23 и 24 октомври 2018 г. в 1-ви, 2-ри и 12-ти учебен корпус на Технически университет – София, а на 25 октомври в Пловдив и във Факултет и колеж — Сливен, известиха Борса.bg от ТУ-София. За тринадесета поредна година форумът ще даде начало на множество стартиращи кариери.

 

 

Компаниите-участници ще имат възможността да се представят, да разкажат за своите свободни работни и стажантски позиции и, не на последно място, да се утвърдят сред желаните работодатели в инженерния бранш.

 

Вече ви информирахме за утвърдените дружества, които ще заемат своите места в залите на ТУ-София. Техните имена можете да видите ТУК и ТУК. Редиците се попълват и от СФК Трак, Ромстал България, Catenate Bulgaria, ePay.bg, Нестле България, Walltopia, Software AG, BOR, Адастра България, Magna International Inc., Неохим АД, КЦМ 2000 Груп, Huawei Consumer Business Group България и др.

 

Сред медийните партньори на изложението е и Инженер.bg. Заповядайте и на нашия щанд, за да се регистрирате за специалния бюлетин „Активно търсещи работа“.

 

Източник на снимковия материал: ТУ-София