Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ЧЕЗ с нов уебсайт в подкрепа на професионалното образование 03.07.2020 г.

ЧЕЗ България представи новата си специализирана уебстраница „Енергия за бъдещето“Тя е част от политиката на компанията за подкрепа на професионалното образование в сферата на електроенегетиката“, съобщиха за Борса.bg от ЧЕЗ България. Енергийната компания обяви още, че стартира публикуването на тримесечен електронен бюлетин.

 

 

На уебсайта и бюлетина към него читателите ще намерят новини от света на електроенергетиката и професионалното образование. Ще могат да научат повече за основните професии в организациите от Групата на ЧЕЗ България, както и какви са етапите по пътя на успешната кариера и възможностите, които компанията и сектора като цяло предоставят за развитието на младите хора“, допълниха от дружеството.

 

Регионалният мениджър на ЧЕЗ България, г-н Карел Крал заяви, че новата електронна платформа цели да поощри младежите да открият своята кариерна реализация в областта на българската електроенергетика. Той изрази надежда, че компанията ще предостави интригуваща информация на своите партньорски професионални гимназии, както и на учениците и студентите, които ще изберат да се реализират в тази сфера.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЧЕЗ България ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България, freepik.com