Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ЧЕЗ проведе дигитален урок за учениците в дуално обучение 18.02.2021 г.

На 2 февруари 2021 г. ЧЕЗ България проведе поредния дигитален урок преди завръщането на учениците от дуална форма на обучение на работа, научи Борса.bg от енергийната компания.

 

Инж. Величко Атанасов – главен инженер методическо управление в Дирекция „Експлоатация и поддържане“ на ЧЕЗ Разпределение, представи темата „Строително монтажни работи на ел. монтаж и изправяне на стълбове, монтаж на изолатори и проводници“.

 

В рамките на обучението бяха обсъдени организационната подготовка, включително подготвителните дейности, които се предприемат преди започване на същинската част. Освен това бяха представени различните видове фундаменти, които се изграждат при монтирането на стълбове, като дейностите се онагледиха и с видео материали от реална работна среда.

 

Учениците, които взеха участие в дигиталния урок, съчетават придобиването на знания от професионалните гимназии с трупането на опит в реална работна среда, като служители в ЧЕЗ България.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЧЕЗ България ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: freepik.com