Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

ЧЕЗ връчи стипендии на най-успешните български ученици 15.04.2019 г.

За седма поредна година ЧЕЗ връчи стипендии на най-успешните български ученици. Шестима са големите победители от конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“, информираха за Борса.bg от дружеството. Състезанието се проведе на три етапа, като финалният кръг се състоя на 29 март 2019 г. в Професионалната гимназия по механоелектротехника – гр. Плевен.

 

 

Шестима младежи от 12-ти клас на професионалните технически гимназии в Западна България спечелиха стипендии на ЧЕЗ за учебната 2018-2019 г. На първо място класирани бяха учениците от Професионалната гимназия по механоелектротехника в гр. Плевен, на второ място – от Професионалната гимназия по механоелектротехника в гр. Пирдоп и на трето – възпитаниците на Професионалната гимназия по техника и електротехника „Христо Ботев“ в гр. Монтана.

 

„Желая на всички финалисти в конкурса успешно бъдеще. Всички вие сте победители, само защото стигнахте до финалния етап. Запазете жаждата за знание, добрата енергия и ентусиазма, които ви доведоха тук. Те ще ви направят успешни специалисти в бъдеще”, поздрави финалистите г-жа Евгения Накова, директор Човешки ресурси в ЧЕЗ България.

 

На всички 12 финалисти от последния кръг бяха връчени грамоти от Министерство на образованието и науката и сертификати за участие от ЧЕЗ България.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в ЧЕЗ България ЕАД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com