Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Фесто Производство участва в „Национална стажантска инициатива“ 15.09.2020 г.

Румяна Илиева от екипа на Техническия инженерен център към Фесто Производство взе участие в „Национална стажантска инициатива 2020“, организирана от Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ)“ съобщиха за Борса.bg от дружеството.

 

В онлайн събитието присъстваха над 40 студенти в последен курс на бакалавърска или магистърска степен на обучение, преминали през различни стажантски програми на СЖББ. В „Национална стажантска инициатива 2020“ се включиха и представители на мениджмънта на 10 големи компании. Всяка организация бе представена интерактивно, а участниците имаха възможността да разкажат своята успешна история от първо лице.

 

Г-жа Илиева представи дейността на Фесто Производство и отправи послание към младите хора. Тя заяви, че те имат възможност да пробват, да се учат, да грешат, да се развиват тук, в България, където редица компании осигуряват подходящата среда и култура, а експертите и професионалистите, работещи там, са готови да бъдат ментори, за да ги преведат през най-важните първи стъпки в кариерното им израстване.

 

Младите хора създават нашето бъдеще и правят страната ни стратегическа дестинация за всички онези глобални компании, които търсят талант, визия и новаторство“, каза още Румяна Илиева.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство