Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Фесто Производство търси нови таланти за екипа си 04.10.2018 г.

Част от международния лидер в областта на автоматизацията Festo, Фесто Производство залага изключително на добре подготвените кадри, за да поддържа високото качество на продукцията си. Българското дружество за пореден път ще вземе участие в кариерния форум, организиран от Технически университет – София, „Дни на кариерата“, за да предложи възможност за професионална реализация на бъдещите инженери. Събитието ще се проведе на 23 и 24 октомври в София и на 25 октомври в пловдивския филиал и Факултет и колеж – Сливен.

 

 

„Все повече търсим специалисти с висока квалификация, които могат да обслужват машини и автоматизирани линии. Участието ни в „Дни на кариерата“ е възможност да привлечем млади инженерни таланти“, посочиха от компанията.

 

Освен в София, Фесто Производство разполага и с база в гр. Смолян, а повече за дейностите в компанията и за възможностите за работа предстои да научим по време на „Дни на кариерата“.

 

Целия материал можете да прочетете в Инженер.bg ТУК.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg