Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Фесто Производство отвори вратите си за малките ученици 21.03.2019 г.

За втора поредна година, заедно с кариерните консултанти към Център за подкрепа на личностното развитие – Общински детски комплекс, Смолян, лидерът в областта на индустриалната автоматизация Фесто Производство отвори вратите на своята производствена база в гр. Смолян, за да покаже на малките ученици реалната бизнес среда на компанията, информираха за Борса.bg от дружеството, което е част от германския концерн Festo AG & Co. KG.

 

 

„Премина поредната стойностна среща за екипа на Фесто Производство с младите хора в Смолян. И отново сме обнадеждени, че машините и производствените процеси ще имат своите добри стопани в бъдеще”, коментираха от екипа на българското дружество.

 

Амбициозните бъдещи специалисти имаха възможността отблизо да се запознаят с част от екипа на Фесто Производство, да научат историята на компанията, както и да опознаят продуктовата гама, която предлага Фесто. На малките ученици бяха показани различни видове машини като фрезова, стругова, нишкова ерозийна, шприц, 3D-измервателна машина и др.

 

„От страна на Фесто Производство участие в събитието взеха Ивелина Гаджалова, Ангел Дишлиев и Мирослав Симов, които разказаха на младежите за новите технологии, машини и оборудване. Те им разкриха един свят, пълен с нови възможности“, разказаха още от компанията.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство