Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Фесто Производство дари уреди и апаратура на ПГМЕТ – Пазарджик 13.02.2020 г.

 

„Измервателни уреди и апаратура дари Фесто Производство на Професионалната гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) в гр. Пазарджик“, съобщиха за Борса.bg от екипа на компанията.

 

 

„Част от нашите колеги са възпитаници на професионалната гимназия в гр. Пазарджик. Двама от тях имаха възможността да се срещнат със своя преподавател – г-н Димитър Чипилов, и да споделят спомените си за първия си чертеж, контролните работи по обща електротехника, както и за участието си в училищното радио“, споделиха с усмивка от Фесто Производство.

 

От дружеството допълниха още, че посещението на гимназията е било повод специалистите на Фесто Производство да изразят и своята благодарност за всичко, което са научили там – за придобитите в рамките на учебната програма и извън нея уроци.

 

„С ръководството на училището успяхме да поговорим за състоянието на образованието днес, както и да очертаем бъдещите ни съвместни планове“, допълниха в заключение от Фесто Производство.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Фесто Производство ЕООД, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство