Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Фесто Производство се включи в „young LEADERS.talk 2019” 11.09.2019 г.

Фесто Производство се включи в „young LEADERS.talk 2019” – част от Националната стажантска инициатива „Оставаме в България“. Проектът се организира от Съвета на жените в бизнеса в България с подкрепата на A1 България“, научи Борса.bg от компанията.

 

 

В рамките на инициативата технологичната компания се срещна с младежи – бъдещи лидери. Те разгледаха зоните за производство, където наблюдаваха отблизо работата в потоци, опознаха технологиите, съоръженията и машините за производството на някои от продуктите. В Зоната за обучения младите специалисти дори осъществиха първите си опити в запояването. За да премине безпроблемно посещението в завода на Фесто Производство, за гостите бе осигурено специално ESD-облекло.

 

„С радост бих искала да споделя, че през 2020 г. се навършват 30 години от началото на продуктовото производство в българския завод на Festo. Успехите през всички тези години, постоянният напредък, добрите кариерни възможности, както и усъвършенстването на продуктите на нашата компания се дължат до голяма степен на поддържането на активна връзка с образованието. Затова всяка година увеличаваме броя на учениците, които преминават стажове при нас или посещават завода ни“, заяви г-жа Деница Борисова, ръководител отдел „Човешки ресурси и правен”. „Подкрепяме също и дуалното обучение, а не са малко и примерите за стажанти, които показаха своя талант и днес са част от нашия екип“, допълни още тя.

 

„Щастливи сме, че бяхме една от петте компании в България, които се включиха в Националната стажантска инициатива „Оставаме в България“ и поздравяваме организаторите за осъществяването на това събитие за поредна година“, заявиха още от Фесто Производство.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции във Фесто Производство ЕООД както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Фесто Производство