Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Учебен център Рувекс ви приканва да инвестирате в нови знания 06.07.2018 г.

Лицензираният от Националната агенция за професионално образование и обучение Център за професионално обучение (ЦПО) към Рувекс АД предоставя професионално обучение по 38 професии и специалностите към тях, информираха за Борса.bg от компанията.

 

 

ЦПО към Рувекс може да предложи обучение за придобиване както на степен на професионална квалификация, така и на квалификация за част от професия. „В учебните ни зали интензивно и с много положително настроение се провеждат разнообразни обучения в широк спектър от професионални направления: обучения по дигитална компетентност, индивидуални и групови чуждоезикови обучения, обучения за личностно и професионално развитие, корпоративни обучения“, посочиха от центъра.

 

ЦПО към Рувекс предлага възможност да организира дадено обучение във всички големи градове на страната, като се съобразява с желанията, възможностите и свободното време на курсистите, подчертаха от фирмата.

 

Центърът бе включен и като доставчик на обучения по процедура „Ваучери за заети лица“, финансирана по „Развитие на човешките ресурси“.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Рувекс