Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

Участвай в първия Летен строителен кампус у нас 25.04.2019 г.

От 21 до 23 юни 2019 г. в гр. Габрово ще се проведе пилотното издание на иновативния проект Leaders Summer Academy – първото по рода си събитие, насочено към ученици от 11-ти и 12-ти клас с интерес към развитие в строителния сектор, информираха за Борса.bg организаторите Хобеликс. В летния кампус участие ще вземат 50 от най-мотивираните бъдещи „строители“ в България, на които предстои да завършат своето средно образование.

 

 

По време на летния кампус всички бъдещи строителни инженери ще имат възможността да се срещнат с лектори и ментори от едни от най-големите компании в бранша, от които да черпят вдъхновение и знания. Ще се включат представители от PipeSystem, PipeLife, Planex, PERI, Wienerberger, БОКАЛ и Baumit.

 

Организаторите на събитието, са подготвили множество практически и креативни задачи, workshop-и и активности. Хобеликс е дигитална медийна компания, посветена в разработването на проекти в направление възстановяване на връзката образование. „Нашата мисия е да създадем среда за развитие на младите хора в България, като подпомогнем тяхната бъдеща реализация по един забавен и интерактивен начин”, коментираха организаторите.

 

Таксата за участие в строителния кампус е 50 лв., а записването е до 26 май, като единственото, което се изисква от теб, е да отговориш на на въпроса: „Защо искам да стана строител?“.

 

Повече информация за събитието можеш да намериш ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Академия Лидерите