Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Академични новини

УАСГ подписа Меморандум за сътрудничество с MARTIN'S 23.02.2021 г.

В началото на февруари т. г. Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) официално сключи Меморандум за сътрудничество с утвърдената консултантска  компания за недвижими имоти MARTIN'S, който предвижда реализиране на редица съвместни инициативи, научи Борса.bg от компанията.

 

 

Първата съвместна инициатива е по Оперативна програма на ЕС „Наука и образование за интелигентен растеж“ (Студентски практики – Фаза 2), благодарение на която студенти от УАСГ вече имат възможността да стажуват в компанията.

 

„От стажа ми в MARTIN'S очаквам да науча много неща, които ще ме мотивират допълнително, включително и такива извън професията ми. Обичам предизвикателствата. Мисля, че това е добра възможност да обърна голямо внимание на един от интересите ми за развитие в професионален план“, споделя Станимир Тенев, студент по Архитектура пети курс в УАСГ, който е един от стажантите в дизайнерския отдел на MARTIN'S по европейската програма.

 

Повече информация за Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), както и за новите проекти и инициативи на учебното заведение, бихте могли да намерите в микросайта в Борса.bg.

 

Източник на снимковия материал:  MARTIN'S